Hogy "tehetem " el vagy fagyaszthatom le a főzelékét? Babám 6 hós, hozzátáplálunk. Most minden nap csinálom az ebédjét, de arra gondoltam csinálnék egy nagyobb adagot, és lefagyasztanám. De pl ha krumplit fagyasztok, az nem lesz rossz ízű?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 08:06
1/2 anonim válasza:
Krumplit nem probaltam, de spenotot, repat, sutotokot, almat igen, nem volt semmi baja, szivesen megette felolvasztas utan. Az egyik kedvence az alma+krumpli fozelek volt, igy az mindig elfogyott. A gyari babakajakat nem szerette.
2/2 anonim válasza:
Én bébiételes üvegben szoktam lefagyasztani, olyat is szoktam, amiben van krumpli, de magában krumplit nem szoktam adni, csak valamivel keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!