Egy évesnél nagyobb gyereknek milyen ásványvizet szoktatok adni? Csapvizes választ nem kérek, itt olyan rossz, hogy egy ismerős sem issza meg.
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 12:01
1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy ihat buborékosat is. De ne sokat. Szóval amit mi szoktunk ezek általában: Balfi, Naturaqua, Nestlé Aquarel, Kék kuti, Szentkirályi, Emese
2/6 anonim válasza:
18 hós a Kisfiam,Metró-s,Spar-os,Lidl-s vizet iszik,iszunk:-)
3/6 anonim válasza:
A márka mindegy, de nézd meg, hogy alacsony nátrium tartalmú legyen. Én legalábbis erre figyelek.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én általában Jana babavizet adok (amikor akciós, feltankolunk :) vagy óbudai gyémánt-ot, annak is van kifejezetten babáknak való, és nem is olyan drága, de amúgy sztm minden mentes víz jó.
13 hós kislány anyukája
5/6 anonim válasza:
nekem egyszer azt mondta a doki, hogy mindegy milyen szénsavmentes ásványvizet adok, de legalább havonta cseréljek más fajtára. ugyanis ásványianyag tartalomban hatalmasak a különbségek. másfél éves fiam most lidl-eset iszik, előző hónapban balfit, azelőtt, tescosat, előtte theodorát kapott. tehát minden hónapban mást.
6/6 anonim válasza:
Szentkirályit-Csecsemőnek is azt kapta-, vagy bubisból épp amilyen itthon van, az változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!