Használt autót szeretnénk venni, de nincs ismerős autószerelőnk! Ilyenkor mi van? Nem szeretnénk befürödni egy majdnem két millás "rossz"kocsival!
én mindig azt tanácsolom hogy ha valaki autót szeretne venni,érdemes megtanulni az autó műszaki állapotát. ha már egyszer autót vezet akkor tudni kéne h hogyan működik,nem csak vezetni kell. így legalább nem kell plusz pénzt kidobni azért h megnézesse h nincs-e baja az autónak.
lehet h bunkó voltam,de sztem ez az igazság.
Szerintem nézzetek az eladási hely környezetében egy autószerelő műhelyt. Ott megmondjátok, hogy fizettek ha megnézi a 2-3 utcára levő kereskedésben lévő kiszemelt autót. Valaki tuti elvállalja!!
Mi is mindig viszünk autószerelő ismerőst, és fizetünk is neki azért, hogy szánt ránk egy kis időt. Eddig mindig jó kocsit sikerült így venni! Nagyon megérte, mert rokonunk viszont egy roncshalmazt vett, mert nem értett hozzá!!
Az autószerelő pedig nézze meg a motort(beindítva is), a karosszériát stb.. És menni kell vele egy kört!
Kamionos21
Jól írtad, tényleg bunkó vagy. Én is műszaki ember vagyok, csak más területen, de gondolom te az én szakmámat is jobban tudod....
Biztosan is az orvost is felülbírálod, mert ugye a testet nem csak használni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!