Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autót szeretnénk...

Használt autót szeretnénk venni, de nincs ismerős autószerelőnk! Ilyenkor mi van? Nem szeretnénk befürödni egy majdnem két millás "rossz"kocsival!

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
akár meg is kérhettek egyet h egy 10-esért nézze már át ... sztem simán! még mindig olcsóbban jártok
2010. dec. 7. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Vitesd el a kiszemelt autót állapotfelmérésre valamelyik szervízbe. Mondjuk szalonba, vagy hasonló helyre. Nem olcsó, de kevesebbet buksz mint egy kipofozott ronccsal.
2010. dec. 7. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha a nepper nem vállalja az állapotfelmérést még a te költségeden sem, akkor ott valami nagyon bűzlik!
2010. dec. 7. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:

én mindig azt tanácsolom hogy ha valaki autót szeretne venni,érdemes megtanulni az autó műszaki állapotát. ha már egyszer autót vezet akkor tudni kéne h hogyan működik,nem csak vezetni kell. így legalább nem kell plusz pénzt kidobni azért h megnézesse h nincs-e baja az autónak.

lehet h bunkó voltam,de sztem ez az igazság.

2010. dec. 7. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
A motorba azért nem lehet belátni...
2010. dec. 7. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
ne mond h a motorba nem lehet belátni,mert ez k*va nagy baromság. nem azt mondom h szedjétek szét darabokra, de azért meg lehet nézni máshogy is.Felnyitod a motorháztetőt meg nézed h nem e szakadtak-e a vezetékek, meg van benne minden,nincs e szét rohadva valami, meg hallgatod a motor hangját nem kattog vagy zörög,csörög, vagy akármi. sztem ehez nem kell diploma. ti is csak veztetitek a kocsit mi?
2010. dec. 7. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
szoval kamionos véleményed szerint mindenki,aki autot vesz az értsen olyan szinten a müszaki dolgokhoz,hogy megtudja mondani hallgatozàssal meg nézéssel,hogy van-e valami baja?? ehhez a két éves képzésen tul több év tapaszatalta kell.vilàg legtermészetesebb dolga,hogy,aki màshoz ért az mondjuk ràbizza az auoszerelöre,hogy végezze a dolgàt.. ugy làtszik a vàlaszodbol viszont,hogy te nagyon büszke vagy a sufni karieredre
2010. dec. 8. 03:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha márkakereskedésnél vesszük onnan is elvihetjük máshová?
2010. dec. 8. 07:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nézzetek az eladási hely környezetében egy autószerelő műhelyt. Ott megmondjátok, hogy fizettek ha megnézi a 2-3 utcára levő kereskedésben lévő kiszemelt autót. Valaki tuti elvállalja!!

Mi is mindig viszünk autószerelő ismerőst, és fizetünk is neki azért, hogy szánt ránk egy kis időt. Eddig mindig jó kocsit sikerült így venni! Nagyon megérte, mert rokonunk viszont egy roncshalmazt vett, mert nem értett hozzá!!

Az autószerelő pedig nézze meg a motort(beindítva is), a karosszériát stb.. És menni kell vele egy kört!

2010. dec. 8. 14:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Kamionos21

Jól írtad, tényleg bunkó vagy. Én is műszaki ember vagyok, csak más területen, de gondolom te az én szakmámat is jobban tudod....

Biztosan is az orvost is felülbírálod, mert ugye a testet nem csak használni kell.

2010. dec. 8. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!