Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autót szeretnénk...

Használt autót szeretnénk venni, de nincs ismerős autószerelőnk! Ilyenkor mi van? Nem szeretnénk befürödni egy majdnem két millás "rossz"kocsival!

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem úgy értem h mindenki profin értsen az autókhoz, de azért legalább tudja h mit vezet. vagy nem kell érteni a kocsikhoz? igaz felesleges,azért van a szerelő. akkor nekem is felesleges volt meg tanulnom a műszakit a kamionhoz. akkor el is felejthetem.
2010. dec. 8. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kamionos!

Nem arról van szó. Valaki érthet alap szinten a kocsikhoz, de attól még ránézésre nem tudja eldönteni hogy jó vétel-e vagy sem. Ehhez nagy tapasztalat és szakértelem kell, könyekből nem lehet megtanulni. Én az autós alapokkal nagyjából tisztában vagyunk, apummal szoktunk is szerelni néha, de mégsem tudom megállapítani egy autóról hogy milyen bajai lehetnek, mert nincs tapasztalatom. és a tapasztalat itt nagyon sokat számít.

2010. dec. 10. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:

nem reklám, de pl a norautonál illetve a bosch szervízekben van ilyen állapotfelméréses lehetőség. Ott a szerelők megemelik, alánéznek, megrángatnak mindent, fékpadra teszik, gyakorlatilag egy mini műszaki vizsga. Közben lehet velük beszélgetni és ha kérdezed őket, elmondják a saját véleményüket a kocsiról, hogy érdemes-e megvenni vagy sem.

Egyébként ha rendes hivatalos szalonba veszed a kocsit ott elvileg kéne adniuk garit, és nem hiszem hogy ott átvágnának...

2010. dec. 10. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!