Rossz szemmel néznek rám a kórházban, ha nem töltöm ki azokat a kérdőíveket amikért cserébe valami mintacsomag jár?
Anno mikor a lányom született 3 évvel ezelőtt, hoztak mindenféle mintacsomagot (trükkösen, először jött a csomag,aztán a regstrációs lap/kérdőív).
Na mondom jó hát kapunk mintákat, kitöltöttem,és utána vagy 2 éven keresztül hivogatott mindeféle biztosítási ügynök megy fotós, meg akárki, erre hivatkozva hogy itt adtam meg aza datokat.
NEM a Felicitas-ra ondolok,anem mág volt vagy 3 féle másik.
Nemsokára megint szülök,arra gondoltam,hoyg ha bejönnek hozzám hoyg töltsem ki én azt mondom nem kell a csomag ésnem vagyok hajlandó kitölteni...
Be lehet jelölni a kérdőíven, hogy hozzájárulsz-e az adataid üzleti célra való felhasználásába. Én azt jelöltem, hogy nem, és a 4 hónap alatt egyszer sem keresett senki ilyen ügyben. Nekik az is reklám, hogy megismered a termékeiket.
Amúgy ha nem kéred, senki nem fog szólni miatta. Egyszerűen nem töltöd ki a kérdőívet, és nem jár a csomag.
Én is úgy voltam mint te 1. gyereknél kitöltöttem mindent és hívogattak.
Aztán mikor a második született nővér behozta a csomagot és a papírt amit ki kell tölteni de én "elfelejtettem" kitölteni és leadni a nővérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!