Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz szemmel néznek rám a...

Rossz szemmel néznek rám a kórházban, ha nem töltöm ki azokat a kérdőíveket amikért cserébe valami mintacsomag jár?

Figyelt kérdés

Anno mikor a lányom született 3 évvel ezelőtt, hoztak mindenféle mintacsomagot (trükkösen, először jött a csomag,aztán a regstrációs lap/kérdőív).

Na mondom jó hát kapunk mintákat, kitöltöttem,és utána vagy 2 éven keresztül hivogatott mindeféle biztosítási ügynök megy fotós, meg akárki, erre hivatkozva hogy itt adtam meg aza datokat.

NEM a Felicitas-ra ondolok,anem mág volt vagy 3 féle másik.

Nemsokára megint szülök,arra gondoltam,hoyg ha bejönnek hozzám hoyg töltsem ki én azt mondom nem kell a csomag ésnem vagyok hajlandó kitölteni...

2011. okt. 26. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Kitöltöd, csak más tel.számot adsz meg?
2011. okt. 26. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazad van! Engem is hívogatnak a mai napig, pedig már 20 hónapos a kislányom. Lerázhatatlanok.
2011. okt. 26. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Be lehet jelölni a kérdőíven, hogy hozzájárulsz-e az adataid üzleti célra való felhasználásába. Én azt jelöltem, hogy nem, és a 4 hónap alatt egyszer sem keresett senki ilyen ügyben. Nekik az is reklám, hogy megismered a termékeiket.

Amúgy ha nem kéred, senki nem fog szólni miatta. Egyszerűen nem töltöd ki a kérdőívet, és nem jár a csomag.

2011. okt. 26. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Én nem töltöttem ki bár hozták. De úgy voltam vele, mint bármelyik más ilyen ajándékos dologgal, hogy igazából csak adatgyűjtés az egész, arra meg nincs szükségem azért, hogy cserébe adjanak valamit amit úgyis meg tudok venni ha kell. Nem nézett rám senki rossz szemmel, nem is érdekelte őket.
2011. okt. 26. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt,hogy odaadták a lapot,hogy majd,ha beviszem este a babát fürdetni,vigyem magammal,és kapom a csomagot.Engem szerencsére telefonon csak egyszer hívtak fel,leráztam azzal,hogy ha ráérek visszahívom,azóta semmi.E-mailekkel bombáznak,de az nem zavar.
2011. okt. 26. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne írj telefonszámot! Mert mi van ha tényleg nincs telefonod?!
2011. okt. 26. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
én mindent kitöltöttem de soha nem hivtak és emilt se kaptam,
2011. okt. 26. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy voltam mint te 1. gyereknél kitöltöttem mindent és hívogattak.

Aztán mikor a második született nővér behozta a csomagot és a papírt amit ki kell tölteni de én "elfelejtettem" kitölteni és leadni a nővérnek.

2011. okt. 26. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl. személyesen is "zaklattak". Úgyhogy tök mindegy, hogy ráírom-e a számot vagy nem. (Felicitas)
2011. okt. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!