Ismersz olyan anyukat aki megbanta hogy gyereket vallalt?
21-es válaszoló!
Minden elismerésem a tiéd!!! Sajnálom amiken keresztül mentél, borzalmas lehetett ennyire egyedül! És még én panaszkodok, holott apa mindenben segít, és a nagyszülők is élnek mind a 4-en! Időszakosan én is kiborulok, de az írásod után inkább összeszedem magam és erőt merítek! Komolyan büszke lehetsz magadra, nagyon erős vagy! Remélem a jövőben csupa jó dolog történik veled...kompenzálva az eddigi rosszakat!
Köszönöm szépen az elismeréseteket! Nagyon jól esik. Tudjátok, a családom tagjaitól soha egy szóval sem hallani ilyesmit. Nagyon megható, hogy így gondoljátok, köszönöm szépen!
Kedves kérdező, nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaid! Ha adhatok egy jó tanácsot: ne szakítsd meg a kapcsolatot a barátaiddal, illetve keresd azon anyukak tarsaságat, akikről tudod (mert látni), hogy apa sokat van távol, sokat dolgozik! Egy őszinte beszélgetés egy együttérző emberrel nagyon nagy erőt tud adni. Ne követsd el azt a hibát, amit én elkövettem, hogy elszigetelődtem a kicsivel, mert nem volt lelkierőm, hogy még társaságba is járkáljak vele. És kívanom, jöjjön el mielőbb az életedbe egy szerető férfi, akivel minden sokkal könnyebb lesz!
És kedves utolsó válaszoló! Köszönöm neked a jó kívánságodat, nagyon kedves tőled! Bizony, nagyon szerencsés vagy, hogy egy ekkora szerető család vesz körül. Csodálatos érzés lehet. És a kicsinek is, mert bizony nagyon jó helyre született!
Kívánok neked is minden jót, boldogságot, egészéget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!