Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismersz olyan anyukat aki...

Ismersz olyan anyukat aki megbanta hogy gyereket vallalt?

Figyelt kérdés
Negativ kommentek nem erdekelnek,akinek nem tetszik ez a kerdes,ne irjon ide.köszönöm.
2014. okt. 29. 08:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Kb. egyet tudok, aki eddig nem mondta ki, hogy elege van.

De ez ilyen :)

2014. okt. 29. 09:29
 12/28 anonim ***** válasza:
Na az én lányom ilyen. Borzasztóan nehéz vele. Nincs el egyedül szinte semmit, sokat ordít. Nem alszik. Fáradt vagyok. Igen, néha elszakad a cérna, de nem bántam meg. Mert ha feltennék a kérdést, hogy visszacsinálnám-e, akkor habozás nélkül rávágnám, hogy nem. Inkább a hiszti, az ordítás, a kialvatlanság, az együtt sírás, de ő legyen nekem! Majd egyszer könnyebb lesz, mindig ezzel vigasztalom magam...
2014. okt. 29. 09:44
 13/28 anonim ***** válasza:

Sógornőm.

Azt mondta, ha újrakezdené, nem menne feleségül újra és nem kellene neki a 2 gyerek, mert fárasztóak, stb.

Hozzáteszem, hogy 2 tök normális, problémamentes, okos gyermeke van, csak nem szeret főzni, házimunkázni, levinni őket a játszótérre, stb.

2014. okt. 29. 10:30
 14/28 anonim ***** válasza:

Én nagyon is egyet értek a 7-essel.

Én többször is mondtam már a férjemnek, hogy bánom hogy ilyen korán lett gyerekünk. (24 évesen szültem az elsőt, 25 évesen most a másodikat, 2.5 éve voltunk együtt-1.5éve házasok amikor született az első)

Kisfiam nagyon nehéz eset, voltak jobb időszakok, de átlagban az elmúlt másfél év nagyon nehéz volt vele. Depis is voltam jó ideig, ez miatt a házasságunk is majdnem tönkre ment. Nem csoda, hogy ezek mellett nem tudtam felhőtlenül örülni a gyerekünknek. Mire minden rendeződött (1 éves volt a kisfiam), újra terhes lettem, nem terveztük, megtartottuk. Most szültem, nem bánom, de nehéz. Sőt a terhesség egy 1-1.5 éves gyerek mellett maga volt a rémálom...

Imádom a gyerekeimet és soha nem adnám őket oda senkinek, életem végéig is a nyakamon lóghatnak ha ahhoz van kedvük, de tény hogy vannak olyan pillanataim amikor azt mondom, bárcsak vártunk volna még, szerettem volna még élni...

Meg lehet kövezni, nem vagyok tökéletes, nem vagyok ezek szerint minta anya sem, de igyekszem.

2014. okt. 29. 11:34
 15/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező megbántad? Időszakaim vannak amikor mindenből elegem van. De sosem adnám egyik gyerekemet sem. Ilyet a lányomnál tapaszta.tam amikor nem tudtam örülni amikor depressziós voltam a szülés után.
2014. okt. 29. 12:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik barátnőm volt úgy, hogy megbánta. Tervezett baba volt pedig, sokat vártak rá... Mikor megszült és telt múlt az idő, akkor elege lett. Nem akarta szoptatni és nem kelt hozzá fel, nem vitte játszótérre. Folyton azt hallom tőle, hogy elszúrta az életét és ha tehetné visszacsinálná. Minden nap a nagymamának "leadja" reggel és késő délután megy csak érte.
2014. okt. 29. 12:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az,hogy nem tervezett és depis lett,az nem ugyanaz,hogy bánja..már bocs de eléggé sértő kijelentés,hogy akinek meglepi baba és depressziós lesz tönkre teszi a gyerek életet, vetette volna el..már bocs a depresszióról senki sem tehet,és ha mindenki elvetetné a meglepi babákat akkor lehet te sem élnél és még több millió ember.Én depis lettem nagyon,nem volt tervezve és nehéz hónapok voltak mire elfogadtam a dolgot,hogy gyerekem van,holott a terhesség alatt nagyon vártam,sok idő és sok munka volt kigyógyulni és túllendülni,de a fiam ebből max annyit érzett,hogy instabil vagyok lelkileg,mert gondoztam,szerettem,foglalkoztam vele,ahogy egy anya teszi,ma már nincs olyan gondolatom,hogy bár nem estem volna teherbe,te nem tudod milyen borzalom ilyeneket érezni.Nem látsz bele más életébe,mások nehézségeibe,és tudod az is lehet komoly depressziós aki tervezi aki éveket vár rá...
2014. okt. 29. 14:58
 18/28 anonim ***** válasza:
a 3.nak szólt
2014. okt. 29. 15:00
 19/28 anonim ***** válasza:
Én olyat ismerek hogy én bánom és.fogom a fejem hogy szült. De ez sajnos a gyerek baja,mert az anyuka boldog hogy hülye.....
2014. okt. 29. 15:51
 20/28 Vicky anyu ***** válasza:

A gyerekvállalást szerintem tökéletesen kifejezi az a kifejezés, hogy "édes teher".

Iszonyatos fárasztó, kimerítő tud lenni főleg az elején, amikor gyakorlatilag hónapokig összefolynak a napok és az éjszakák.De amikor odajön, átkarol, hogy imádlak anya az mindent feledtet!Néha én is elgondolkodom azon, mi lett volna ha később szülök, hogyan alakult volna az életem, ez szerintem teljesen normális és az is, hogy időnként kiakaszt a saját gyereked. Ahogy okosodnak sok mindent meg lehet velük beszélni és fontos a következetes nevelés. Ha még egyszer csinálnám ugyan így tennék mindent.

2014. nov. 21. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!