Megbánta, aki árilisi vagy májusi (6 éves) gyerekét iskolába íratta azon év szeptemberétől?
Figyelt kérdés
Nem csak idei évre gondolok, mert ugye az még nem derült ki, kinek hogyan alakul a tanév.2014. szept. 10. 13:58
1/3 anonim válasza:
Én sajnos igen. Pedig a saját hülyeségem volt, mert a nevelési tanácsadóban mondták, hogy nem iskolaérett, de az óvónéni szerint meg mehetett, és rá hallgattam. Tudott olvasni, és nyomtatott nagybetűkkel írni, gondoltam, nem lehet baj. Minden reggel oltári balhé volt a suliba menésnél, merthogy ő nem akart. A tanító néni folyton panaszkodott, hogy nem figyel órán, játszik. Itthon meg alig tudtam rávenni, hogy megírjuk vagy átnézzük a leckét, szinte minden hétvégén ezen állt a bál. Most 2. osztályos, és nem akarom elkiabálni, de mintha egy kicsit javult volna a helyzet.
2/3 A kérdező kommentje:
Mikor született pontosan?
2014. szept. 12. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!