Anyukak akiknek a babaja hajnali 4 5 körül fent van es nem hajlando visszaaludni, mit csinaltok vele reggelig jatszotok vele apuka meg nyugodtan alszik addig, titeket ez nem idegesit?
Marhára nem érted amit írtunk! Nem nem kell hagyni sírni! Amúgy meg ha most elalszik persze h 5ig kialussza magát!
Napi renden kéne változtatnod!
Én így csinálnám pl.:
1. Nem tudom milyen messze van tőletek a bolt, de pl ha fél óra séta akkor én 9 körül (azt írtad ekkora elálmosodik) összekészíteném és babakocsival elindulnék vele a boltba, szép lassan sétálnék, mivel azt mondtad a babakocsiba alszik így jó eséllyel amíg odaérsz tuti aludna, vagyis kicsit több lenne mint fél óra. Mivel ringatod lehet hazafele is elaludna. Így a déli alvás csúszik.
2. Én este pancsi után nem vinném és nem próbálkoznék rögtön az altatással, nagyon korai h 7kor aludjon. Húznám későbbre, attól mert nyafizik semmi baja nem lesz.
3. Ha pl 9-10 körül alszik el akkor hajnalban mikor felkel, magam mellé fektetném és max mellettem játszhatna. Igen biztos nehéz lenne de megszokná h reggel nincs ugri bugri.
Én kislányom 3 napja fél 1ig fennt van, addig játszik. Utána 3 körül felkel, magam mellé veszem és kb 10 perc után visszaalszik. Visszarakom a kiságyba és után 8 körül kell. Ehhez nekem is hozzá kellett szoktatni.
Szoktasd át, biztos h nehéz de magadnak könnyítessz rajta.
Igen fél 1ig aktívan fent van 3 napja, előtte kb 9-10kor elaludt és 6-7-8ig aludt. Most azt csinálja h 8-fél 9 körül alszik 5 percet és utána játszik és fél 1 mire lefárad és elalszik. Mondjuk nekem kifejezetten nincs bajom azzal h addig fent kell lenni, de viszont hiába alszik el ilyen későn legkésőbb 8kor akkor is kel, na nekem kicsit itt szokott gond lenni mert én még aludnék. De pl ő mellettem alszik napközben, így vele alszom. Ma délután is aludtunk v 3 órát.
Sztem válassz ki vmit és azon változtasd ha skerült jöhet a kövi.
Éjjel nem szabad sem tv-t kapcsolni, sem játszani, sem szórakoztatni! Nekem úgy fél 6 után már belefér, előtte semmiképp.
A babakocsiban altatás nekem simán belefér, a 3.gyerekem még 2 évesen is jókat aludt az udvaron a friss levegőn a kocsiban.(Bergon kocsi volt, jó nagy beltérrel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!