Anyukak akiknek a babaja hajnali 4 5 körül fent van es nem hajlando visszaaludni, mit csinaltok vele reggelig jatszotok vele apuka meg nyugodtan alszik addig, titeket ez nem idegesit?
Keltsd fel és add àt a gyereket. Vagy tedd mellé azt felkel az ordításra meg ha mászik a gyerek. Persze ezt hétvére gondoltam.
Olyan rossz az ilyet olvasni amúgy a mi kislányunk kisebbként volt ilyen és sose aludt vissza, de az én párom minden hétvégén kelt hozzá sőt ha nagyon fáradt voltam akkor még hétközbe is. Olyan rossz h némely férfi azt hisui h csak a nő feladata a gyerek.
Szerintem valami nem ok. nálatok a baba napirendjével. Először ezen változtass. Nappal ne hagyd sokat aludni, délután se aludjon már 4 után. Este 9 körül mehet aludni. Ha reggel felébred, az a legrosszabb, ha foglalkozol vele, játszol, stb. Nálunk is volt ilyen időszak, de én nem csináltam semmit, megetettem, és feküdtem a sötétében. Odavettem magam mellé az ágyba, és ennyi...Pár napot nyűglődött, aztán aludt tovább.
Én hétig feküdtem, akkor ébredhetett fel csak. Az a baj, hogy megszokta így, és ezen változtatnod kell.
Persze, apuka is kiveheti a részét néha....
hétköznap nem kelteném semmi pénzért. oké hogy anyának lenni is munka, de ha te rosszul teljesitesz, max hisztis napotok lesz, a ferjed viszont kirughatják érte és akkor "jónapot".
a hétvége megint más én mondjuk akkor se kelteném emiatt, de ha ilyen van általában ő maga kérdi segithet e. beszélj erről a férjeddel, minden vita megoldasanak a kulcsa a kommunikacio. ne nyeld a békát mert csak rosszabb lesz,valahol igazad is van mert egy gyerek nem csak addig a ferje amig mutogatni kell a facebookon, foglalkozni is kell vele. talán csak fél hogy ő nem tudna úgy játszani vele, vagy hogy sirna utanad a baba, segits neki megmutatni mit kell tenni ilyenkor.
ha ezek utan sem hajlando felkelni azt sajnos el kell fogadnod. pár hét és tul leszel ezen az idoszakon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!