Anyukak, akiknek a ferje semmit nem segit a babazasban, pedig elötte megigerte, ti is ennyire csalodottak vagytok?
Köszönöm kérdező!
Reménykedem,hogy ilyen marad.. de ha nem,megfogom érteni rengeteget dolgozik.. :(
Nekünk már két gyerekünk van. Én sem ilyennek képzeltem a férjem, sőt ő sem magát. Viszont tény, hogy nem nagyon megy neki a "gyerekezés".
Szakács és teljesen más a napi ritmusa, mint az enyém a gyerekekkel. 2,5 éves a nagy, vele egész jól el van, de csak, ha van kedve, amúgy nem. Ha nagyon nem érek rá a kicsitől, aki 4 hónapos, és mondjuk sürgős egy pelenkacsere a nagynál, megcsinálja. Viszont ő főz, a nagyot szokta fürdetni is. A nagyhoz még annó kelt talán 1X, a kicsihez még nem, bár a kicsit jobban sikerült szoptatni ez is benne van.
Én ennél többet várnék, mert én is úgy gondolom, hogy ketten vállaltuk őket, de ez van. Örülök, annak a kicsinek, amit segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!