Anyukak, akiknek a ferje semmit nem segit a babazasban, pedig elötte megigerte, ti is ennyire csalodottak vagytok?
Ezzel sajnos én is így vagyok :-(((
Minden nap alszik 10-ig, nem érdekli, hogy én a gyerekkel reggel óta parádézok. Minden este 3 -szor kel a kislányom, most 8 hónapos, egyszer sem kelt még fel hozzá. Talán eddig kétszer tette tisztába a 8 hónap alatt, fürdetni, öltöztetni, játszani soha. Ha van valami dolgom és megkérem, hogy vigyázzon rá, akkor leül mellé és nyomkodja az okostelefonját. A sírás nagyon idegesíti, egyszer sem nem vigasztalná meg a gyereket, inkább elvonul onnan. Ja és ő nem is dolgozik, én vezettem a háztartást is, bevásárolok, gondoskodom a babámról. Ő meg egész nap számítógépezik, internetezik, eszik. Még egy tányért se mosogatna el soha. :-(
Tehat a ferj dolgozik minimum napi 8 órát, plusz meg legyen egy ora, amig oda vissza er. Napi kilenc ora intenzív munka, akar fizikai, akar szellemi. Nyilvánvalóan kell neki a pihenés.
Te otthon vagy a gyerekkel, aki 7 honaposan sok vizet nem zavar. Max az éjszakai ébredés lehet fárasztó, de könyörgöm, szoptatni mas nem tud rajtad kivul. Napközben siman le kehet pihenni, amikor az gyerek alszik -erre nyilvan az lesz a válaszod, hogy nem alszik napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!