Milyen nemű babát szerettetek volna elsőre és végül milyen lett? Ha ellenkező, mint amilyet szerettetek volna, csalódottak voltatok?
Nem volt kívánságom elsőre,a nemét nem akartuk előre tudni, de végig lányt éreztem. Fiú lett. Egy kicsit furcsa érzés volt, de két-három nap után olyan volt, mintha az életben kislányra nem is gondoltam volna. Így lett tökéletes az életem.
Az ő születését 4 vetélés követte, az okokra nem derült fény a rengeteg kivizsgálás ellenére sem.
Aztán végre újra babát vártam. Volt egy olyan elméletem, hogy a lány babákat nem tudom kihordani. Tehát újra kisfiút várok. Most sem kérdeztük a nemét. Aztán megint koppantam, mikor kicsúszott belőlem, a férjem is meglepetten kiáltott fel, hogy KISLÁNY! És megint úgy éreztem, hogy ez így tökéletes.
Egyik esetben sem voltam csalódott, sőt, boldog voltam, hogy így alakult.
Mindig is lanyos anyanak kepzeltem magam. Vegul a 12 herten mar ugy tunt fiam lesz. Az is lett es igen kicsit csalodott voltam egy napig. Imadom a kisfiamat.
Utolsonak uezenem nem jott ossze egyszeruen a kisfiam majd masfel evet vartunk ra.
Lányt szerettem volna és lány lett :D a másodiknál ha már lány van akkor fiú jó lenne és fiú lett :D
Most még nagyon az elején vagyok a 3. babával és már tényleg édesmind1 lesz,hogy fiú vagy lány....de valahogy azt érezzük a férjemmel,hogy ismét lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!