Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6-7 hónapos babák anyukéi...

6-7 hónapos babák anyukéi akik szoptatnak milyen gyakran kel fel éjjel a babátok?

Figyelt kérdés
Azért érdekel mert én rendesen szoptatok még(minimálisan kezdjük a hozzátáplálást,de még egy teljes étkezést nem tudok vele kiváltani mert nem kell neki)tehát nem fejem hanem cicizik,igy soha nem tudom mennyit evett.egy picit szopik aztán megint kel.Viszont egy csomó tápszeres anyuka mondja hogy az ö babája átalussza az éjszakát de azért mert ö tudja(látja)hogy babája este egy rendes mennyiségü tápszert megiszik.Ugye nekem meg fogalmam sincs mennyit eszik lefekvés elött mert cicizik.Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 10. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%
Kedves utolsó, gondolom nekem szántad a válaszod egy részét. Hidd el, hogy én sem magam miatt tömöm meg a pociját a kislányomnak, de akkora birka sem vagyok, hogy csak azért, hogy ne menstruáljak azért keltegessem éjjel is 3 óránként enni, mikor két és fél hónapos kora óta átalussza önszántából az éjszakát.
2014. okt. 12. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!