6-7 hónapos babák anyukéi akik szoptatnak milyen gyakran kel fel éjjel a babátok?
Szia, kislányom 7 hónapos. Ő is szopik még elég sokat, bár én már egy étkezést kiváltottam neki gyümölccsel. Két és fél hónapos kora óta átaludta az éjszakákat, este 8-tól reggel 7-ig. Ez kb. 3 hete megváltozott. Négy foga jött egyszerre, és volt olyan hogy óránként kelt egész éjszaka, és cumizott a mellemen. Én is arra gondoltam először, hogy éhes marad, de nappal nem evett többet, meg éjszaka sem evett, hanem inkább megnyugvás volt neki. Meg most tanul kúszni mászni, biztos ez is bezavar. Most jutottunk el odáig, hogy már csak egyszer ébred éjszaka, éjfél körül, aztán reggel 6-ig alszik, akkor eszik, aztán még összebújva alszunk 8-ig.
Szerintem az utolsó válaszolónak igaza van. Én is arra jutottam, hogy a fogai meg a mozgásfejlődés bezavar, mert ha a lányom éhes lenne, akkor most is kelne elég sokszor. Meg szerintem cuminak használják a mellünket :-)
Ja, és igen, este sem kap mást, csak szopik, de az nálunk úgy néz ki, hogy fél 7-kor eszik, hétkor fürdés, fél 8-ig még buli van neki, fél 8-8-ig pedig megint cicizik. Én úgy vettem észre, hogy a cicimen lazul el, azon lenyugszik, "teletömi a kis bendőjét", és legkésőbb 8-kor alszik.
Gyerekorvost vagy a védőnőt nem kérdezted? Bár szerintem, ha hízik szépen, akkor nagy gond nincs. Lehet, hogy már csak megszokásból is kel éjszaka nem?
Soha nem aludta még át az éjszakát? Vagy ez most nálatok is időszakos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!