Mivel pótoljam a tejem, ha szerintem nem elég, ezért 6 hónapos kisbabám nagyon gyakran éjjel is 3 óránként szopizik, de nem fogad el semmilyen tápszert tejpépet (max pár kiskanállal)?
én ilyenkor visszakérdezek az anyukáktól, HONNAN TUDOD, HOGY NEM ELÉG A TEJ? :):)
ha nem elég a tej, akkor a gyerek nem hízik, éhes, és nem csak éjjel, nappal is folyton cicit kér.
a gyerekek nem feltétlen evés miatt ciciznek / ébrednek éjjelente.ez elég gyakori. még a tápszeres babáknál is van ilyen.
biztos kapsz itt pár tanácsot, elképzelést, úgyhogy nem írok mást, csak annyit, hogy a la leche liga oldalán nézz ki egy mailcímet, vagy telefonszámot, és őket kérdezd meg.
hála istennek nem fogadja el a tápszert/tejpépet :) adjál neki cicit :) így lesz egészséges és kiegyensúlyozott, te meg nyugodt és boldog :)
az én kisfiam 17 hós, 11 kilós, és tegnap éjjel ötször is felkelt szopizni... jön a foga, vagy lehet, hogy front van... nem izgat, mert van így, van hogy nem így van, és alszik egész éjjel. én csak az előnyeit látom a szoptatásnak, hallom a tápis babák és anyukák nehézségeit a játszón...
amúgy 6 hósan is van növekedési ugrás, amikor tejet csinálnak, de valószínűbbnek tartom az időjárási okot - most sok anyuka számol be hasonlóról...
ne adj neki tápszert, aludj együtt a babával összebújva,akkor félálomban is tudod szoptatni :)
írj egy la leche ligás szakértőnek, az a legtutibb :) inkább,mint hogy tápizz :)
nem cumizni akar? :D nem szopizó babák is felébrednek, csak mivel őket nem cicivel altatják, így nem nyifognak hajnalban a ciciért :)
ha jó súlyban van, bőven hízik akkor szerintem nem lehet éhes, pláne ennyiszer.
enyém is cicizett, majd kapott cumit, hátha. utána is kelt, méghozzá azért mert kiesett a cumi a szájából :D szóval nem volt éhes, csak cuclizni szeretett volna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!