Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár nap múlva 9 hónapos lesz...

Pár nap múlva 9 hónapos lesz a kislányom és még mindig eszik éjszaka, többször is! Pl. Múlt éjjel óránként fent volt! És akkor mindig kér egy kis tápszert, nem sokat, van, hogy csak 30-40 ml-t! De sosem alszik vissza anélkül! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hiába próbálom a folyadékot,hátha csak szomjas,de van,hogy beválik,de legtöbbször nem!Tanácsokat szeretnék kérni!Elnövi ezt?Vagy mit tegyek,hogy lecsökkentsük az éjszakai evést?A védönö szerint már csak megszokásból eszik éjszaka!Szerintetek?

2014. okt. 4. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyem is 9 hos es eszik ejjel, igaz, o anyatejes. Szerintem ha eszik akkor ehes es adni kell neki. Szepen ki fogja noni.
2014. okt. 4. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de az enyém lassan 2éves lesz és még mindig kel éjszaka legalább 1x de van h,3x.és ő sem alszik vissza tápszer nélkül.bocsi h,nem a kérdésedre válaszoltam. Kitartás!
2014. okt. 4. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
De jó,megnyugodtam...az én kislányom 18 hós és egyszer minimum ő is eszik. Hát én is kapom,hogy már nagy,le kell szoktatni,de a viz,tea nem vált be nekem sem. Megissza a junior italt és már alszik is. Szerintem kinövik.
2014. okt. 5. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Kislányom is ilyen volt, aztán úgy másfél éves korában szépen lassan leszokott magától. 2 éves múlt,most már csak akkor eszik éjjel, hogy ha beteg, és napközben kevesebbet evett. Tényleg sokszor azt hittem, hogy soha nem szokik le róla, sok mindent megpróbáltam nem adtam neki, víz, tea stb, de nem aludt vissza csak ha kapott tápszert. Aztán egyszercsak elhagyta, és azóta jól alszik éjjel.
2014. okt. 5. 14:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért ez megnyugtató,hogy nem egyedül vagyok ezzel a helyzettel!Akkor türelem,sok-sok türelem,mást nem tehetünk!
2014. okt. 5. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom egy éves még eszik éjjel,

vagyis fél 11-kor.

7-kor vacsi aztán fürdés,

utána nem kell neki a tápszer,

fél 11-kor eszik 210 ml tápszert,

és alszik reggel 6-ig :).

Majd elhagyja!

Ha nyugodt, kiegyensúlyozott, jó kedvű,

akkor nincs gond az aggodalomra.

Azzal meg ne is foglalkozz mit mondanak mások,

én nem is mondom már meg senkinek!

-Alszik éjjel?

-Alszik hát este 8-tól reggel 8-ig! :D

2014. okt. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!