Olyan anyukákra vagyok kíváncsi, akik ÉJJEL is szoptatnak még, bár már 9 hót betöltötte a babájuk, esetleg 1-1,5 éves!?
Megjött már a mensesetek?
Kíváncsi lennék mi egyéb hasonlóság van babáink fejlődésében, szokásaiban.
Lányom 14 hónapos lesz, hajnalban és reggel szopik, du (nem mindig) és este.
A mensim 3,5 hónapos korában megjött, azóta is havonta megvan, 6 hónapig csak szopott a lányom
szia!19 hónapos a lányom,még éjjel szopizik van hogy csak háromszor,de van mikor ötször is:( Ezen kívül reggel,délben,este mindig,meg van hogy kéri délután is.
A mensim 8 hónapos korában jött meg először,és azóta ugyahogy rendszeres 28 napo ciklusaim vannak.plusz mínusz 1-1 nap.
utolsó vagyok:amugy szerintem a kislányom túlzásba viszi,mert sajnos nem ismerek másik 19 hónapos babát,aki még ennyit kel éjjel.Csak nem tudom leszoktatni róla,mert a cumit nem kéri,csak cici jó neki.Remélem neked sikerül hamarabb abbahagyni az éjjeli keléseket.
minden jót
közbe írtak:) Na a 12:25-ös,és a második 12:27-es én voltam.
Bocsi:)
Arra voltam kíváncsi, tényleg van-e összefüggés az éjjeli szopi és a mensi megjövetele között. Mert azt hallottam, amíg éjjel szopizik, nincs mensi. Ezek szerint ez (sem) törvényszerű. Már 9 hós a babám, de még nem menstruálok. Azért ugye még ne aggódjak?
Sajnos az én fiam is nagy szopis, sosem kellett neki a cumi, csak a cici, erre nyugszik meg éjjel is. Nem tudom hogy lehetne leszoktatni róla, szerintem nem is biztos, hogy éhes, csak megszokás. Bár eléggé jól tud lakni akár kétszer is éjjel...
Mivel azért elég ritka szerintem, hogy ilyen nagy babák éjjel is szopiznának (én legalábbis senkit nem ismerek személyesen), kíváncsi lennék miben hasonlóak még? Az én fiam például 4000 g feletti súllyal született, mindent nagyon hamar csinált eddig, pl. 7 hónapos korában felállt, azóta közlekedik bútorokba kapaszkodva.
Ja és a cici a mindene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!