Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy 3 hónapos...

Mitől lehet hogy 3 hónapos kisfiam combján a hurkácskák nem szimmetrikusak?

Figyelt kérdés

Megyünk majd csípőszűrésre emiatt,de a védőnő szerint alkatilag ilyen! A gyerekorvos azt mondta, hogy a csípője rendben, nem kötött! Ha mégsem fejlődik rendesen a combcsontja valami szíjjba akarják tenni a lábait!!!

NAGYON AGGÓDOM!!!

Segítsetek!

2008. aug. 8. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseriteni de én ugy olvastam hogy a csipőjéhez van köze,tényleg.várd meg a csipőszürést.

jó babázást

2008. aug. 8. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Az én kisfiam 4,5 hós, és neki sem egyforma, soha nem is volt az. Mi voltunk vele 1 hónapos korában csípőszűrésen, ahol minden rendben volt. Majd 3 hónaposan mentünk csípőultrahangra, ott is minden rendben volt. Azóta még egyszer visszamentünk csípőszűrésre, ahol ismét rendben volt minden. Legközelebb akkor kell menni csípőszűrésre, ha már magától tud állni. Tehát, ne aggódja, ha az orvosok azt mondják, hogy minden rendben van, akkor nem kell szíjba rakni, hanem csupán alkati dologról van szó. Nagyon sok kisbaba van, akiknek nem egyforma a két combján a hurkácska.
2008. aug. 8. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!Én is így jártam,hogy az egyik combocskáján nagyobb volt a hurkácska,de én a gyerekorvosnak megmutattam és azt mondta,hogy semmi baja.Megnyúgvásként mutasd meg egy orvosnak és ő pontos választ ad.
2008. aug. 8. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia én nem azért írok,hogy választ adjak hanem hogy elmeséljem én is voltam szíjban.Nem aggódj nem rossz az és én így emiatt nem lettem csípőficamos.Az anyukám azt mondta,hogy már nem mehettünk haza a kórházból ott észrevették.Biztos ha baj lenne már haza sem engedtek volna.üdv
2008. nov. 22. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!