Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak másképp? Mi...

Mit csináljak másképp? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kifejtem. kislányom 1 éves. 2 alvása van 1 reggel, 1 délután. Délutáni alvásból 16hkörül kel mégis amint 18 órát üt az óra bolondok háza van. Sír, vinnyog,ha felvesszük és járkálunk vele akkor valamennyire elvan de egy idő után vinnyog, ha lemerünk vele ülni akkor sírás, márpedig nem fogjuk hurcolászni lefekvésig. Semmi nem jó, a székeket tologatja ha a falnak tolja sír,vinnyog, leülünk vele játszani nem érdekli, mászik ránk vinnyogva. Nincs túlfáradva. Az elmúlt napokban EGÉSZ nap ilyen, amikor nem alszik akkor az egész napunk vinnyogás, kiviszem ottis vinnyog, nem fogzik jelenleg. Komolyan mondom nem értem mi a gond.
tegnap 10:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
nem jár önállóan, csak kapaszkodva lépeget.
tegnap 10:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindig 18-kor van ez? Mit csináltok egy nap?
tegnap 11:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem ez fura. 1 éves.... Miért ne lehetne hurcolászni és magaddal vinni oda, amit épp csinálsz? Épphogy kilép a babakorból, a szüleire van most szüksége. Igen, idegesítő lehet és igen, fárasztó - nagyon. De lesz ennél még sokkal ilyenebb is, ez most ilyen. Foglalkozz vele, vedd fel, vidd magaddal, mert erre van szüksége.
tegnap 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Mind a 2 gyerekem ilyen volt 1 évessen.

De én pl 1 kézzel főztem, csináltam mindent. 1 éves banyek...

A kicsi most 3, ő a mai napig napi többször igényli, hogy felvegyem. Feveszem. Sőt, a 6évesem is felveteti magát heti 1-2x.

tegnap 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Akarmi es semmi a gond. Van ilyen idoszak, lesz is meg.

Menjetek ki, ha bent nem birsz vele, nekunk az mindig segit.

tegnap 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki a csípőhordozó "priccset"

Nekem az jelentette a megváltást, mindenhová tudtam hurcolni, nem szakadt le a kezem meg a hátam és a gyerek is élvezte, mert testkontaktban voltunk.

Csak időnként váltogattam, és a másik csípőmre terheltem a súlyt.

tegnap 12:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Kint is ezt csinálja, a babakocsiba nem ül meg egy 15perces autóutat sem bir ki nyávogás nélkül. Igen mindig 18h körül, mostanában meg egésznap vinnyog kb szerda óta.
tegnap 13:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Viszem hurcolászom nyugi, de egésznap nem fogom kézben cipelni a 10kilós 1 éves lányom ne haragudjon meg senki, eddig elvoltunk eljátszottunk most meg semmi nem jó.
tegnap 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nem is kell cipelned magaddal, minnél jobban magadra kötöd, annál jobban fogja igényelni. Ebben a korban már bőven felfedezik a világot.

A gyerekem mikor elkezdett mászni, akkor hagytam, kövessen mindenhova, megmutattam neki milyen házimunkákat szoktunk végezni, lapátot, fakanalat, kis edényeket adtam a kezébe. Ezek nagyon lefoglalták, hiszen a kisgyerek utánozza a szüleit.

Nyilván ha igényelte, akkor felvettem, összebújtunk.

Nála is volt egy nagyon sírós időszak, csak délután. Igyekeztem minden nap kivinni a levegőre, lefárasztani.

tegnap 13:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Ugyanezt csinálom utolsó vagyis 9es. De sír a lábam alatt, adok neki fakanalat lábast azzal elvan egy darabig majd megint nem jó. Viszem magammal mindenhova persze teregetni, hajtogatni, szereti ki be pakolászni a ruhákat ott elvan, de nem töltöm az egész nappalom házimunkával, akkor csinálom amikor alszik, így sokat vagyok vele, játszunk, vagyis játszanánk de az se jó 5 perc után, dünnnyögve mászik rám.
tegnap 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!