Mit csináljak anyámmal, ha nem képes megjegyezni a gyerek nevét és módszeresen másképp hívja?
Először azon akadt ki, hogy fiú unokája lesz, hónapokig azt hallgattuk, hogy de biztos? Nem lehet azt még tudni, stb... Prena tesztet csináltunk, 12. héten már kromoszóma alapján biztosan tudtuk, hogy kisfiúnk lesz, utána pedig 16. héttől UH-n is elég egyértelmű jele volt...
Második probléma, mikor mondtuk neki, hogy megvan a név és a fiúnk Ákos lesz, akkor jött azzal, hogy miért nem Olivér.
2 hét múlva szülök, tegnap a karácsonyi vacsoránál szóba került a baba és anyám minden egyes mondatnál Olivérként hivatkozott rá, hiába javíttotam ki, hogy még mindig Ákosnak fogják hívni. Én komolyan nem értem, mit nem lehet ezen megjegyezni?
Attól tartok, hogy mikor majd rá lesz bízva, akkor is más néven fogja szólítani.
Még az sincs, hogy már a többedik unokájáról lenne szó, mert egy szem gyereke vagyok... Érdekes módon anyósoméknak a negyedik unokájuk lesz és gond nélkül megjegyezték a nevét.
Ez kicsit sem arról szól hogy nem jegyezte volna meg .
Szándékosan hívja más néven.
Mondta is hogy ő azt szeretné ha Olivér lenne, ezért hívja így.
Ha Ákos helyett pl. Ádámnak hívná akkor azt mondom hogy, lehet h véletlen, vagy valami olyan néven ami hasonlít az Ákoshoz.
#5: őszintén szólva én ezzel is bepróbálkoznék. Elmondanám neki világosan, hogy leszarom, az én gyerekem lesz, én nevezem el, amíg ezt nem képes belátni addig nem muszáj találkozniuk sem.
Ez után már nem hinném, hogy ugyanúgy Olivérezne. De mindenképpen állj a sarkadra még most, mert később nehezebb lesz az ilyeneket leállítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!