Ki milyen téli cipőt ajánlana, amiben nem fagy le a gyerek lába?
Kislányom két éves most, ezt csak amiatt írom hogy ez az a korosztály aminek keresnék, nem nagyobb gyerek.
Van most téli dd step csizmája, a leírás szerint -10 fokig jó. Ezt hordja most, vastag zoknival. Kint vagyunk fel órát és totál hideg a lába, piros, annyira. Nem tudom már mit adjak ra. Bármilyen tippnek örülök!
Bármelyiket, amelyik nem kínai.
Fogalmam sincs arról a márkáról, amit írtál. Bármelyik bélelt bőr cipőnek jónak kell lennie erre a célra.
Viszont!
Fontos, hogy ne legyen túl szorosan benne a lába, mert akkor a vérkeringést elszorítja, és akkor tényleg hideg lesz a lába.
Szóval inkább azt nézd meg, a vastag zokni nem növelte-e meg a lábméretét annyira, hogy szorította a cipő a lábacskáját.
Köszönöm a válaszokat!
Ki fogom próbálni akkor vékonyabb zoknival, lehet hogy az a ludas! Lehet hogy tényleg túlzásba viszem a beoltozest, csak mindig magamból indulok ki és én nagyon fazos vagyok 😁
Mindenesetre egy hotaposot rendelek azért szerintem, az nem árt ha van :)
Hótaposójuk még egyszer nem volt a gyerekeimnek 🤣
Magyarországon annyira "kell", hogy 10 év alatt egyszer sem hiányzott. Telente ha van 5 havas nap nálunk kb. 2 centi hóval, akkor már sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!