Mit csináljak másképp? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kifejtem. kislányom 1 éves. 2 alvása van 1 reggel, 1 délután. Délutáni alvásból 16hkörül kel mégis amint 18 órát üt az óra bolondok háza van. Sír, vinnyog,ha felvesszük és járkálunk vele akkor valamennyire elvan de egy idő után vinnyog, ha lemerünk vele ülni akkor sírás, márpedig nem fogjuk hurcolászni lefekvésig. Semmi nem jó, a székeket tologatja ha a falnak tolja sír,vinnyog, leülünk vele játszani nem érdekli, mászik ránk vinnyogva. Nincs túlfáradva. Az elmúlt napokban EGÉSZ nap ilyen, amikor nem alszik akkor az egész napunk vinnyogás, kiviszem ottis vinnyog, nem fogzik jelenleg. Komolyan mondom nem értem mi a gond.jan. 27. 10:46
11/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy szeparációs szorongása van? Ha most kezdett el lépegetni akkor simán lehet. Mikor kisfiam megtanult járni fixen egész nap az ölemben ült. Az elalvás is rossz lett, éjjel is megébredt. Ha kimész a szobából elkezd sírni? Csak te vagy jó neki?
12/12 A kérdező kommentje:
Nem sír sosem ha kimegyek a szobából, éjjel is van h megébred felül, keresi a cumit majd fekszik is le sose hív bennünket éjjel. Ha apa hazaér akkor nem akar engem egy fél óráig kb csak apa utána jön a lábam alá sírva. ( Én főzök általába)
jan. 28. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!