Őszintén! Engeditek a babátokat tv-zni? Ha igen, miért, mennyit? Ha nem, miért nem?
Az én kisfiam 20 hónapos és kb 1 hónapja tv-zik. Illetve tv-t sose néz, de van 1-2 thomasos dvd-je, azt szokta nézni és nagyon szereti.
Egészen eddig nem nézett semmit, nem érdekelte. Ha ment is a tv, sose nézte. Most ezt szereti. Én nem bánom, mert napi 10, max 20 percről van csak szó, legalább addig nyugton ül, mert amúgy egy örökmozgó elevenség. Ennyi belefér. Persze azt én sem szeretném, hogy egész nap csak a tvt bambulja, inkább autózzon, olvasson vagy építőkockázzon.
Szia!
Szerencsére az én 14 hónapos kisfiamnak annyi más dolga akad,hogy nem nézi a tv-t:)
Még a reklámokat sem figyeli,szaladgál,pakol,motorozik,nem ér rá....
A 18 hónapos lányom is szokott tévét nézni és nagyon szereti.A bebe tv a sláger, de vettem már régi retró meséket(mekk elek, kalánéni, kockásfülü nyúl..)ezeket is szereti.
Nem egész nap ül a tv előtt, de igen, szokott tvzni.
Ja nem hiszem hogy a meséktől vagy a tvtől akármi baja lehet..
Nem. Egyrészt nincs is tévénk (négy éve), mert az a fos, amit évek óta műsor címén adnak se engem, se a pasimat nem érdekli. Másrészt feleslegesnek is érzem. Filmeket, sorozatokat szoktunk nézni laptopon, reklám nélkül. Kapcsolgatás és tespedés a semmi előtt nincs.
A gyerekemet se szeretném, hogy a kezébe legyen ragadva a távirányító, se most, se később. Most kilenc hónapos, egyelőre még semmit nem látott, nem nézett. Jóval később nem vagyok a mesék, gyerekfilmek ellen, de ugyanígy számítógépen, a korának megfelelőeket és nem hosszúakat. Nem bébiszitterként, hanem egyfajta szórakozási formaként, amit meg lehet tanulni jól és értelmesen használni.
Szia!
19 hós, engedem, szereti a reklámokat, meg a Charlie-t:)
Én nem akarom tiltani, nézze ha akarja, úgyis hamar megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!