Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? A babánk 7 hetes,...

Mit tegyek? A babánk 7 hetes, nagyon sírós, mert hasfájós. A férjem borzasztó rossznéven veszi, hogy sír. Hiába mondom, hogy ez a pici nem direkt csinálja és inkább segítsen rajta valahogy.

Figyelt kérdés
Pedig elmondtam neki,hogy örüljön,hogy az éjszaka nem sír és nem kell felkelnie éjjel hozzá,mert azt megoldom.Ma reggel is sírva kelt fel a kicsi,mert már éhes volt és utána pedig magányos.Kicsit simizni kellett és elaludt.Nem érti meg,hogy ő csak este hallgatja a sírást egy pár órát,én meg egész nap,ha éppen olyanja van a kicsinek.Igaz,ő nem annyira akarta a babát,de látom rajta,hogy szereti.
2010. jan. 18. 07:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekünk is nagyon jós volt a kislányunk. Nekünk az espumisan csepp vált be és a meleg cseresznyepárna. Én úgy gondoltam, hogy ez sosem lesz jobb, de igen:))) Most már egy nagyon Boldog 5, 5hós kislány anyukája vagyok!

Kitartás, most nehéz, de egy életen keresztül boldog leszel, mert van egy kisbabád!

2010. jan. 18. 08:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocsi nem jós, hanem hasfájós
2010. jan. 18. 09:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz. Nekünk csak a Mayerhoffer por vált be, vényköteles.

Meg ezt a pózt szerette nagyon :)

[link]

2010. jan. 18. 09:17
 14/20 anonim ***** válasza:

8:59-es vagyok!

Ez a tartás nekünk is tényleg nagyon jó volt. Még az is eszembe jutott, hogy volt úgy nálunk, hogy akár negyed órát is várni kellett mire kijött a büfi, de ebben a csak úgy záporoztak:))

2010. jan. 18. 09:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hasfájós volt kicsinek a fiam. Az a póz amit az előző írt nagyon jó, nagyon szeretik a picik. Nálunk a hintaszék jött be nagyon amit majdnem vízszintesig lehet dönteni, napközben órákat aludt benne, míg az ágyban 10-20 perc után sírva ébredt. Ha tudsz szerezni egyet érdemes kipróbálni. Nekem szerencsém volt, mert apa akkoriban sokat volt itthon és napközben ö dajkálta ha kellett.
2010. jan. 18. 09:32
 16/20 A kérdező kommentje:
kedves 8:54-es!nem haragszik a babára,csak nehezen viseli a sírást.nem lelketlen a férjem.ezt a pózt mi is sokszor alkalmazzuk,meg a meleget a pocira.
2010. jan. 18. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Nekünk is hasfájós kisfiunk volt, és nagyon szenvedtünk az elején. 2 hetes korában már ügyeleten voltunk, akkor szélcsővel segítettek neki, és utána megkönnyebbült. Néha itthon mi is ezt alkalmaztuk, amikor nem jöttek a pukik és az bántotta a pociját. Napközben próbáld többször levegőre vinni. Nekünk is nagyon bevált. A friss levegő+ babakocsi ringatása megnyugtatja a hasfájós babákat. Mi volt, hogy este 10 után is leszaladtunk vele, amikor egy nagyobb rohama volt, mert lent megnyugodott. Igaz, ez augusztusban volt, most nem lehet velük éjszaka lemenni.

Próbáld ringatni, ha este jön rá, esetleg bebugyolálva állj ablak közelébe, hogy érezze a friss levegőt!

Remélem hamar elmúlik! Nekünk 2-3 hónapos koráig tartott!

A férjed egy másik eset, arra nincs tanácsom!

Ne haragudj, de mit gondolt, hogy egy baba majd csak eszik, alszik??? Később is lesznek problémák, pl. fogzás, az is kemény éjszakákat hozhat....jobb lenne hozzászoknia! És inkább segítsen! Az én férjem is mindig korán kel és mégis segít éjszaka, a hasfájós időszakban is együtt keltünk! Próbálj beszélni vele!

Sok sikert és kitartást!

5,5 hós kisfiú anyukája.

2010. jan. 18. 09:39
 18/20 anonim ***** válasza:

09:17-es vagyok.

Rezgős pihenőszék :D Nem győztem az elemet venni bele, volt, hogy csak abban tudott aludni napközben.

Szélcsövet mi is használtunk, de sokáig nem szabad állítólag.

Egyébként pedig kitartás nektek és sok meleg tea (meg enyhe nyugtató) azt hittem belepusztulok az első 3 hónapba. :) Most meg van egy 7 hónapos mászó felálló duracell nyuszim :D Most azon izgulok, mikor töri be a fejét.

2010. jan. 18. 09:44
 19/20 A kérdező kommentje:

neki csak este van gond,általában 7-8 körül kezdődik és eltart 10-ig,éjfélig.

a férjem pedig jobban tudta,mit vállalunk,mert már nagyobb volt,mikor az öccse született.csak tényleg nehezen viseli.én is azt mondta tegnap este,hogy lesz még egy pár átalvatlan éjszakánk.

2010. jan. 18. 09:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk az első 2 hónap volt nagyon kemény, már sokkal jobb a helyzet. Mi végigmentünk a Gripe water, Espumisan, infancol, stb-n. Nálunk a Normaflore vált be a kislányomnak. Minden nap egyszer éhgyomorra szopi előtt kapott egy ampullányit a szájába 10 napig, majd 2 hét múlva megint egy 10 napos kúrát és rendbetette az emésztését. Persze közben az emésztőrendszere is fejlődött gondolom, szóval kitartás, egyre jobb lesz.

13 hetes kislány anyukája

2010. jan. 18. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!