Miért mozog, forog egész éjszaka 3,5 hós kislányom? Nap közben olyan nyugodtan alszik, szinte egy pózban akár 4 órát is. De mostanában az éjszaka borzasztó.
Nincs túlöltöztetve? vagy nem fázik?
Az enyém akkor csinálta ezt amikor melege volt.
Rövid ujjú body + vékony hálózsák
Ez sok? Takarónak nincs értelme, mert nagyon lerugdossa. Mármint hogy body + vékony takaró.
Vagy a hálózsákot utálja? Mindig emeli a lábát, összegömbölyödik és a hálózsákot markolássza, húzza fel a szájába az alját.
Az én fiam is 14 hetes és ugyanezt műveli (nappali elalvás előtt is).
Mindig keresztben találom őt az ágy fejrészénél... Én úgy hagyom őt.
A legújabb, hogy tépi lefelé (húzza magára) a fejvédőt.
...és persze megy a hintázás is a kiságyban - pont tegnap este tettem fel én is ezzel kapcsolatban egy kérdést :)
Hallom éjjel sűrűn, hogy ébren van (matat, csúszkál, nyög) de nem kelek fel hozzá, így vissza is alszik.
Nagyon jó, akkor nem csak az én lányom csinálja. :) 4 hónapos lesz pénteken. Összegömbölyödik, és a takaró már össze is van gombócolva rajta. Aztán tépi a rácsvédőt, húzná magára. Meg kidugja a lábát a rácson, de úgy a combja tövéig. És akkor üvölt, mert nem tud mozogni. Mondjuk ez utóbbit inkább nappal csinálja, vagy este elalvás előtt. De éjjel ő is rodeózik a kiságyban. Ma hajnalban már le is kellett kapcsolnom a bébiőr vevőjét a mi szobánkban, mert annyira mászkált a drága, hogy folyton súgott a figyelő.
Rendszerint reggelre 180 fokban megfordul a kiságyban. :)
Azért adok én is hálózsákot, mert a takaró kb. fél percig van rajta. Ő is tépi a fejvédőt :)) Húzza magára.
De ő még ha alszik akkor is hintázik. Furi hogy nappal nyugodtan alszik, éjszaka meg megkergül :)))
2. vagyok.
Fiam is ki-kidugja a lábát a rácsok között, a rácsvédő fölött.
Ördögök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!