Miért mozog, forog egész éjszaka 3,5 hós kislányom? Nap közben olyan nyugodtan alszik, szinte egy pózban akár 4 órát is. De mostanában az éjszaka borzasztó.
Szia!
De jo nem csak az én Fiam ilyen kis izgő mozgó :-))
Ugyanez nálunk is,juli 02.-án leszünk 4 hosak,ő is kidugja lábát,kezét a rácson,aztán sikit,hogy nem jo :-) Body-ját ő is eszi,rágja,tépi,na meg a rácsvédőről ne is beszéljünk :-))
Bébiőr nálunk is kivan iktatva pár napja mert állandoan üzemelne :-) Szerintem kinövik majd ezt is :-)
Mi hason alszunk éjszaka,nappal meg háton,de hasrol is elfordul 180 fokot ! Igazi huncutok már :-))
Boldog babázást
Üdv:Anita
Az én kislányom júli 4-én lesz 4 hónapos :))
Akkor lehet azért kergül meg éjszaka, mert nappal a nagy ágyon játszi, alszik, hempereg és nem tűnik fel mennyit mozog. De este a kiságy meg kicsi :) Főleg ha keresztbe fordul.
Érdekes hogy a babákba be vannak "kódolva" ezek a dolgok :) Mintha összebeszélnének. Mindenki tépi a ruhát, fejvédőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!