Mit tudok csinálni hogy jobban egyen egy éves babám? Borzasztó keveset fogad el, szinte csak táp, meg joghurt.
néha én is azt gondolom a lányomról (ő is 1 év körüli), hogy napfénnyel táplálkozik :-)
Amikor kevesebbet eszik, azt szoktam figyelni, hogy az étkezések között/előtt nem iszik-e túl sokat?! Persze kell inni, nem arról van szó, hogy nem, de ha tele a pocak vízzel, akkor nem kívánja az ételt.
Azt is észrevettem, hogy ami nem a fogára való, azt nem eszi meg (ahogy mi sem :-)). Szóval lehet, hogy a te babád is más ízekre vágyik. Próbálj ki olyasmit, amit még nem evett, vagy fűszerezd a kajáját, annyi fincsi fűszer van (csak módjával!).
A gyümölcsöt darabokban adod neki, hogy felcsipegethesse vagy turmixolva? Ha darabokban, akkor lehet, hogy kemény neki a gyümölcs. Én általában 2 féle gyümölcsöt szoktam összeturmixolni neki egy kis háztartási keksszel- imádja. Legjobban az alma + sárgabarack megy most neki. Próbáld ki, hátha beválik.
nem már régóta nem szopik.
Hát mi próbáltunkmár mindenfélével etetni amit csak főzünk. Van olyan is hogy pár kanállal eszik, de másnap ugyanazt már kiköpi. Gyümölcsöt eddig ette, egy hete már azt sem akarja, próbálom turmixolva, darabokban, almát egészben odaadni hadd rágja. De már szinte sehogy se kell neki. Igyekszem evés előtt nem itatni egy ideig, hogy ne teljen el a gyomra. már nincs ötletem. a legújabb az, hogy bekapja, megforgatja és kiköpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!