Mit tegyek? A babánk 7 hetes, nagyon sírós, mert hasfájós. A férjem borzasztó rossznéven veszi, hogy sír. Hiába mondom, hogy ez a pici nem direkt csinálja és inkább segítsen rajta valahogy.
azt hallottam valahol hogy a komenytea segit a hasfajos babaknak. Probald ki es akkor hatha a ferjed is kevesbe lessz morci:)
Sok sikert.
Szia!
Nekem Infacolt ajánlották és nagyon bevált!!!Kifejezetten cscsemőknek, hasgörcsre van, az árára már nem nagyon emlékszem, kb. 1200 Ft.
A testvérem az Espumisan cseppre esküszik, de azt nem szabad a köménymagos teával együtt adni, mert hasgörcsöt okoz( a doktornő mondta Neki)
próbáld masszírozni a pociját,naponta többször is. A hatás nem marad el:)remélem használ valamelyik!
Minden jót Nektek:)
Nekünk semmi nem használt, ez ment 4 hós koráig,néha már a szomszédok is kérdezték,hogy bírjuk, mert sajnálnak bennünket,hogy állandóan sír.
Én neked kívánok kitartást.A köményteával vigyázz,nekem nem ajánlották, mert ha szelesebb lesz tőle attól is fájhat a pocija./védőnő mondta,pedig én is úgy tudom,hogy jó/
A férjed,nem biztos,hogy türelmesebb lesz, pláne,hogy nem is nagyon akarta a babát.
Szerencsére a párom olyankor amikor én már tök fáradt voltam az éjszakázásoktól akkor még átvállalta az éjszakát is, pedig nappal meg ment dolgozni:))Volt,hogy a fotelban ülve aludtak, mert úgy a pici is nyugodt volt:))
Csak féltem nehogy leejtse,de ez sosem fordult elő:))
Hát azért tegyük hozzá, még annak is aki nagyon akarta, megterhelő hallgatni ha egy hasfájós baba folyton sír..:((
Tudom mit beszélek, mi mindketten nagyon vártuk a fiamat a férjemmel és ő is borzasztó hasfájós lett, szegénykém rengeteget sírt és az én férjem is kicsit ki volt akadva (hiszen erre nem számítottunk azért...)ezt valahogy soha senki se mondja gyerekvállalás előtt :))
Végül 2 hósan elkezdtük adni a papaverines görcsoldót és akkor egy csapásra megszüntek a problémák.Mindent végigzongoráztunk előtte, a grippe water, az infacolt, espumisant, meleg meggypárnát, diétáztam végig stb. egyik se vált be.
Sokna azt mondják, hogy hú hozzászokást eredményez ez a görcsoldó, de sztem ez butaság..mi is csak egy hónapig használtuk, akkor viszont sokkal jobban volt a gyerek és nem azért mert bealudt volna tőle (mert nem) egyszerüen csak nem sírt egyfolytában.
Nekem egyébként a férjem sose ment a kisbabához, egyszer sem főleg nem éjjel!!! Hiszen ő minden áldott nap ment/megy melózni, alig él, én meg otthon vagyok, végülis ez a dolgom...jó mondjuk megterhelőbb mint bármilyen munka szerintem hisz 24 órából 24 órát tart:) de tőle nem várhatom el szerintem, hogy abban a pár órában amig otthon van muszáj legyen "segítenie".
Ha magától szeretné, az más, de ráerőltetni nem fogom.
Azóta amúgy hogy nagyobb már a fiunk 2 éves, nagy a szerelem köztük, vannak pasik akik csak így nagyobbnak találják meg a hangot a gyerkőccel.
Nyugodj meg!! Semmi semmi sem tart örökké, mint ahogy ezt nekem több védőnő és a doktornőnk is mondta annak idején. Ki fogja nőni.. :) Tudom, hogy ez nem vigasz, de tényleg ez az igazság. Ez max. 3 hónapos korára elmúlik. Mi is kísérleteztünk mindenfélélvel, de semmi sem vált be. És kb 1,5 hónapos korában arra gondoltam biztos nem tápláló a tejem, mivel nekem nagyon vizesnek tűnt és azért üvölt, mert éhes.Ezért elkezdtem neki tápszert adni, és huss vége lett minden bajnak, közben fejtem ezerrel, hogy ne apadjak el, mivel vissza akartam rakni cicire, és sikerült is. Állítólag ezt nem szabad, mert többé nem fog cicizni. Nekünk szerencsénk volt. Az egészbe az a pláne, hogy a kislányomat az ég olyan torokkal áldotta meg, hogy szerintem (nem túlzok)a szomszéd utcában is hallani lehet, ha rázendít. Az én babám éjszaka is szeretett üvölteni, és a párom NAGYON nem bírta tolerálni, pedig ő is imádta a kicsit, így kiküldtem a másik szobába :) Viszont, mindig biztattam és dicsértem a férjem, mikor a babával foglalkozott. A végén már volt, hogy azt mondta, hogy én nem értek a gyerekhez.... :DDDDDDDD
Most 6 hónaposak vagyunk, és miénk a világ legjobb, és legaranyosabb kisbabája. Egész délelőtt a kiságyában eljátszogat. Nagyon kiegyensúlyozott, mindig mosolyog, nincs felszoktatva, és még sorolhatnám. Apa imádja a kislányát, és rengeteget foglalkozik vele.
Mindezt azért írtam le neked, hogy vigaszt találj a szavaimba.
Kívánok neked nagyon jó babázást!
És hidd el napról napra könnyebb lesz.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!