Sziasztok! Én az első terhesség alatt 22 kg-t híztam, 9 kg rajtam maradt. A másodikkal 13 kg-t híztam és még mindíg van a 2. terhesség előttihez képest 5 kg. Szeretném visszanyerni a régi súlyomat, vagy ahhoz közelit, de még szoptatok. Bár már most is egy héten 3-szor 10 percet biciklizem, a kilók még nem mozdultak. Most vettem a neten egy könyvet: Lapos has 30 nap alatt, egész jó dolgok, és ötletek vannak benne. Hétfőn majd elkezdem könnyített formában (kb 90 napra nyújtom). Majd meglátjuk! A "gyogyi"-t biztos nem lehet szoptatás alatt használni, bármilyen csodaszer is.
2010. jan. 20. 10:33
32/39 anonim válasza:
Nekem 13 hónapos a lányom, és az extrém kövérek közé tartozom.114kg-mal lettem terhes, 128kg voltam, amikor szültem, és most 126kg vagyok, és hiába diéta, mozgás, nem nagyon fogyok, bár én hormonzavaros vagyok.Viszont csak 2 hónapig szoptattam.Nem adom fel, egyszer úgyis leszek 80kg(álomsúlyom)
2010. jan. 20. 10:39
33/39 anonim válasza:
Sziasztok!
13hónapos a kisfiam.Én 30kg-ot szedtem fel.3hónapig szopizot csak:-(De azalatt is 2kg nak sikerült feljönnie.Mára ugyanugy 50kg vagyok mint teherbeessés előtt.Azt megmondom hogy diétázok mai napig de torna csak az elején volt mára már elég a gyerköcöm is:-)Kitartás!
2010. jan. 20. 11:11
34/39 anonim válasza:
Írj valamit a lapos has 30 nap alattról, légyszi!! Teljesen felcsigáztál..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!