Én 35kg-ot fogytam, vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt. Terhesség alatt 30kg-ot híztam.
Hiperaktív a fiam, nekem ez segített és a folyamatos szoptatás és a napi 2 óra séta vele.
2010. jan. 17. 20:47
2/39 anonim válasza:
Én lányom is egy éves múlt. Én semmit nem csináltam, ráadásul szoptatni is csak 3 hónapos korig sikerült sajnos. Mostanra magától visszanyertem a szülés előtti formámat, alakomat, nem látszik meg rajtam, hogy szültem. Viszont szülés előtt volt rajtam 6 kg súlyfelesleg... nos, az azóta is megmaradt.. azt kéne valahogy ledolgozni, de egyelőre lusta vagyok. :(
2010. jan. 17. 20:53
3/39 anonim válasza:
Én a szülés előtti alakom a gyerek fél éves korában elértem, igaz, addig szoptattam is, azóta viszont újra babát várok, ezért most megint rajtam van néhány kiló. Én elmentem egy dietetikushoz. Ő adott mintaétrendet, meg segített, hogy mire figyeljek oda, miket mozoghatok, stb. És természetesen kontrolált is. Amiért a dietetikus mellett döntöttem, az az, hogy szoptatós anyaként minden orvos korrektül állt hozzám, nem írtak fel mindenféle gyógyszercsodákat, tele természetellnes anyagokkal.Sok sikert kívánok! :)
2010. jan. 17. 21:18
4/39 anonim válasza:
14 hós a lányo és ugyanannyi vagyok mint szülés előtt. Szeptember óta heti 3-szor aerobik órára járok de nagymértékben az étrended befolyásolja a fogyásodat. Na meg a KITARTÁS! Tornázz(kardio is jó) és normalizáld az étkezésed.Sok sikert!
2010. jan. 17. 21:50
5/39 anonim válasza:
Mára én is vékonyabb vagyok mint voltam. 11 hónapos a lányom. 3 hónaposan már csak kb.5-6 kiló volt rajtam a felszedett 18-20-ból. Én egész egyszerűen keveset eszem. Fele annyit mindenből. Szerintem csak akkor lehet lefogyni ha valaki nem eszik annyit. Mindent eszek ugyanúgy csak a felét. Ja, mondjuk édességet nem igazán csak nagyon ritkán. Mostanában napi 1 szaloncukor (mert még mindig van belőle)a kávéhoz vagy azt sem. Kizárólag szénsavmentes ásványvizet iszok de abból sokat, 1,5-2 litert. Egyébként az első 3 hónapban nem direkt akartam fogyni de sokat idegeskedtem a baba miatt, hogy egyedül vagyok vele itthon, nem esett jól az étel és 6 hónapig szoptattam is.
2010. jan. 17. 22:20
6/39 anonim válasza:
Nekem terhességi cukorbetegségem volt, ezért kb. 6 kg-ot szedtem fel. Szülés után itthon belenéztem a tükörbe, és tiszta vékonynak láttam magam (72 voltam). Én is sokat idegeskedtem a baba miatt az első időkben és enni szoktam az ilyen helyzetekben. 9 hónapos koráig szoptattam és most karácsony után 78 kg. voltam. Úgy gondoltam ez már nem mehet tovább, fogyózni kezdtem. Délelőtt csak gyümi, kávé, víz, déltől kenyér, és tésztafélék kivételévek minden, de kevesebb mennyiség. Minden nap fél óra szobabicikli intenzíven. Két hete csinálom és 4 kg ment le.
2010. jan. 18. 08:54
7/39 anonim válasza:
14 hónappal vagyok szülés után és van még rajtam felesleg kb 5 kg /+az a másik 5, ami eddig is megvolt/. Szülés után vékonyabb voltam, mint terhesség előtt a szoptatás viszont nálam többletsúllyal jár. Azóta is szoptatok, anpi 3-4szer, ha kimarad 1-2 szopi néhány napig rögtön lemegy 2-3 kg, de aztán ahogy ismét kéri vissza is jön.
Várok tehát, nagyon is jó, hogy van tejcsi ebben a vírusos időszakban. Majd tavasszal elválasztom és akkor hajráá...
2010. jan. 19. 16:27
8/39 anonim válasza:
Irigyellek benneteket, akik szopatás alatt fogytok. Én sajnos pont az ellenkező táborba tartozom:( Összesen 12 kg-ot híztam szülésig, mikor hazajöttünk a kórházból csak 4 kg plusszom volt. Örültem is nagyon! De a szoptatás mellett ismét visszakúszott rám több, mint 10!:(
11 hónapja szoptatok és ha kevesebbet eszem, rögtön "meglátszik" a tej mennyiségén, így egyenlőre marad ez az állapot, bár már nagyon zavar...:(
2010. jan. 19. 17:00
9/39 anonim válasza:
Csatlakozom a legelsőhöz. Az biztos hogy kell hozzá egy hiperaktív gyerek is!!!
2010. jan. 19. 17:12
10/39 anonim válasza:
Én mindig vékony voltam, terhesen is 63 kiló voltam, most 53 vagyok (egy éves a kislányom, de van egy kisfiam is.)Inkább vékonynak, nyúzottnak érzem magam mostanában, nem tudok rendesen aludni, sokat emelgetem, sétáltatom, pakolok utána..stb.Még mindig szopizik, én meg eszem egész nap, mégsem tudok felszedni egy kilót sem. Jó lenne már összeszedni magamat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!