1 éves babák anyukái, sikerült visszanyernetek a szülés előtti formátokat? Hogyan?
Lassan 1 éve, hogy szültem, de eddig csak 3 kiló ment le a felszedett 12-ből....
Nektek mi vált be?? Hol tudnék letölteni Rubint Rékás anyagot? Most erre kezdtem tornázni (Add önmagad...) Meglátjuk..
2 gyerekem van, nem volt nehéz lefogyni, bár 12 kg-ról van szó. Mindkét gyerekkel elég sokat kell szaladni, mozogni, napi séta, reggeli korán kelés.
Az első fél évben nassoltam rengeteget, de az akkor kellett, mert szoptattam, na meg fejtem is más anyukának. Most már visszafogtam az édességeket, sokat főzök, már ha a gyerkőcök engedik, na meg még mindig elég sokat szopik a babám.
Nagyrészt genetika, hogy kinek milyen hamar mennek le a kilók. Kitartás, majd csak lemennek a kilók!
Én a lányommal +25 kg-ot szedtem fel.Nekem ma 1 éves pont a kislányom és tegnap rááltam a mérlegre.
Terhesség előtt voltam: 70kg
Amikor szültem: 95 kg
Most: 65 kg.Egész nap játszottam sétáltam,kirándultam a babámmal.Nem diétáztam!!
jaj én is killlodok
van aki befízeti magát 80.000ft-ért fogyi masszázsra?
Szió.
Én kisfiam, most 13 hónapos.Tehességemet 62kg-val kezdtem és 79-el szültem.
Szülés után 6 héttel újra 62 voltam, örültem is gondolhatod, nem is volt gond , míg szopott a fiacskám, de sajnos csak 5 hónapig sikerűlt.NA AKKOR JÖTTEK A GONDOG, AZOK A FRÁNYA KILÓK.Egyszer csak azt vette észre, hogy ami szülés UTÁN rámjött az már nem, hát kaptam egy sokkot.
Sajnos azok táborába tartozom, akik még hisznek a csodákba és befizettem magam egy "csodakezelésre 100ezerért", én MARHA, SEMMIT NEM HASZNÁLT ÉN MEG KIAKADTAM.Akkor hallottam egy gyogyiról, mivel én már nem szoptattam, így nem léttam akadályát.
Meg is lett az eredménye, másfél hónap alatt 10 kg, és most 56 vagyok.Vicc, csinosabb, mint baba előtt, ami nagyon jó érzés.
Kitartás Neked is Kedves Kérdező!!!!
48 kg voltam a terhesség előtt, 67 amikor szűltem.Most 54 vagyok, ez nem is zavar, mert pont elfér az a pár kiló, csak a pocak, ami már sosem lesz olyan, de még csak hasonló sem, mint volt.Lehet hogy a császár miatt?
Sosem voltam hízós tipus, most is annyit és azt eszem amit akarok, tartom a súlyom.
2 éve télen 73 kiló voltam, tavaszra 65. Tavaly, 9 hónapos terhesen 87 körül.
Most pedig 74. De aránytalan az egész, minden has és fenék tájékra ment, így nem érzem magam túl jól. Mivel még szoptatok, nem fogok fogyókúrába kezdeni.
Én is csomót sétálok, stb, de nem érzem, hogy bármit érne.
Ja, és a hasam is teljesen megváltozott, szerintem a hasfalam is kitágult, ami már sose lesz a régi - pedig nem császárral szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!