Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babák anyukái, sikerült...

1 éves babák anyukái, sikerült visszanyernetek a szülés előtti formátokat? Hogyan?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve, hogy szültem, de eddig csak 3 kiló ment le a felszedett 12-ből....

Nektek mi vált be?? Hol tudnék letölteni Rubint Rékás anyagot? Most erre kezdtem tornázni (Add önmagad...) Meglátjuk..

2010. jan. 17. 19:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

húúú én is kiváncsi vagyok a gyogyi-ra?

?

2010. jan. 19. 21:16
 22/39 anonim ***** válasza:
79%

nekem csak a hasamon ill . úszogumim van.

Na lusta vagyok tornázni.

És ezek a szűk testre tapados polok ,borzasztó hogy nézek ki.

2010. jan. 19. 21:18
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem senki ne mondja hogy a szoptatás fogyaszt! 17 hónapja szoptatok, és nem hogy fogytam volna, híztam. Terhességi cukrom volt (inzulinos) úgyhogy koplaltam terhesség alatt, és csak szülés után szedtem fel 10 kilót. de az az istennek se akar lemenni:)
2010. jan. 19. 21:23
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
18 hós a fiam,7 hós a lányom,lányom születése után 1 hónapra már a két gyermek születése előtti sulyban voltam,plussz 14kg volt rajtam a terhességek alatt. Sokszor az elején magamra szinte időm se volt,rohangáltam a naggyal,mert akkor tanlt meg járni,a kicsit állandóan cipeltem. napi egyszer ha rendesen tudtam enni,örültem neki.
2010. jan. 19. 22:04
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 1 éves,van rajtam minimum 10 kg de nem akar lemenni pedig 2 hónapja önállóan megy a fiam,sokat sétálunk,ha kell cipelem napjában jó ha 1x tudok enni mégsem mozdulnak azok a kg.A gyogyi engem is érdekelne...
2010. jan. 19. 22:08
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam és épp most 1 éves. A terhesség előtt 72kg voltam, 105kg-val! szültem és most 80 kg vagyok. és persze 60 szeretnék lenni :DDD de mivel semmit sem teszek érte, leszámítva a gyerek üldözését, így nem is nagyon lep meg a dolog :( de persze, a csodagyogyi érdekel, bár őszintén szólva, egyáltalán nem hiszek az ilyenekben.
2010. jan. 19. 22:32
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
én is híztam szoptatás alatt....12 kg-t,még szopizik,majd utánna fogyózok...6 hós
2010. jan. 20. 08:03
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
62 kilóval lettem terhes, 69 kiló voltam amikor szültem, 10 hónapos a lányom, még mindig szoptatom és 56 kiló vagyok. Pedig igazám mindent megeszek, és ebben bőven benne van az édesség is, sajnos a coca-colát is szeretem, de azt veszem észre, bármit ehetek nem hízok. Jó nagyokat sétálok (napi 3-4 km), kocsi félretéve, többnyire az autóbuszozást is elkerülöm, ha szép idő van. A hasamon látom, hogy nem olyan mit régen, de negyven évesen, két gyerekes anyukaként én elégedett vagyok magammal.
2010. jan. 20. 09:21
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

58 kg voltam mikor teherbe estem. 67 kiloval mentem szulni. A korahazbol 60 kiloval jottem haza es alig 2 het utan a terhessegem elotti sulyom volt. Most 57 kilo vagyok.

Nem nagyon tirnaztam, csak eleg sokat emelgettem a kislanyom, aki most 5,5 honapos.

Jo babazast kivanok.

2010. jan. 20. 09:50
 30/39 anonim ***** válasza:

Na csajok, úgy látszik nem tudjuk meg mi az a gyogyi.:-)))

Nekem is lassan 1 éves a kislányom, szülés után vékonyabb voltam mint terhességem előtt mert nekem is terhességi cukrom lett és csak 2 kilót híztam pocakosan. Tök büszke voltam magamra, na de azóta... Én most vettem egy norbi dvd-t meg megpróbálok kevesebbet enni aztán majd látjuk.

2010. jan. 20. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!