Más is elérzékenyült mikor 1 éves lett a babája? Ma 1 éves a kislányom és folyamatosan az jár a fejemben h milyen volt a szülés stb. Nagyon jó érzés és mégis szomorú h lezárult 1 korszak. Más is járt így vagy csak én vagyok ilyen gyagyás?
A fiam hétfőn lesz egy éves, de már most tudom, hogy el fogok érzékenyülni:) Szerintem ez normális, hiszen egy ficergő, apró kis csomagocskából lett egy szaladgáló, kiabáló, mosolygyáram:)
Boldog Születésnapot a kicsinek!
köszönöm/köszönjük.:)Nagyon furi hogy ilyen nagy már.Örülök neki.Csak olyan gyorsan eltelt ez az év.Mire észbe kaptam 1 éves lett.
Én is gratulálok nektek!!!
hűűű tuti ilyen leszek én is 3 hét múlva!!:)))
Olyan furcsa! Gyorsan elrepült ez az 1 év, és most már tényleg egy kisember van veled, nem lehet nem imádni és olyan félő hogy gyorsan el fog szaladni a gyerekkora és azt veszed észre, hogy már egyetemre jár...
Boldog szülinapot! :)
2 tortát kapott Ő is?:) 1et amit szétmancsolhat és szigorúan csokis, a másik amiből eszünk?:)
nagyon érdekes volt,mert őt igazából csak az érdekelte,hogy mindenki foghassa végre a kezét,és sétálhasson,örült a mamáknak,és hogy körülötte volt mindenki,én meg sírtam helyette is,de én nem a szülésre gondoltam,hanem hogy milyen nagy már megint megy az idő,és hányszor,de hányszor fogok még én sírni helyette is.
Nagyon boldog szülinapot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!