Más is elérzékenyült mikor 1 éves lett a babája? Ma 1 éves a kislányom és folyamatosan az jár a fejemben h milyen volt a szülés stb. Nagyon jó érzés és mégis szomorú h lezárult 1 korszak. Más is járt így vagy csak én vagyok ilyen gyagyás?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 14:43
11/16 anonim válasza:
Nekem Ő a második és holnap lesz egy éves.
Ma is ccsak néztem mikor mentünk a boltba nem maradt a babakocsiban kivettem és a növérével kézenfogva sétált.El kezdtem könnyezni.Szoval nem te vagy a gyagyás!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!!!!!!!!
12/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek is:)Akkor megnyugodtam h nem én vagyok a gyagyás:D
2010. júl. 13. 17:07
13/16 anonim válasza:
Gratulálok Nektek!Az én lányom hétfőn lesz egy éves,tuti bőgni fogok,bár én olyan érzelgős lettem,mióta szültem,hogy szinte mindenen tudnék sírni,ha olyat csinál,puszit ad például.
14/16 anonim válasza:
Utolsó, első vagyok, az én fiam is hétfőn lesz egy:)))
Minden tündéri babát isten éltessen, és sok boldogságot az anyukájuknak is:))
15/16 anonim válasza:
Első!Utolsó előtti vagyok.Tudtam,hogy van itt egy anyuka,akinek 19-ei a babája,egy korábbi kérdésre válaszolva írtad.Csak a kíváncsiság kedvéért hány órakor született a babád?
16/16 A kérdező kommentje:
Minden babát és a családját isten éltessen sokáig és mindenki sok boldogságot kívánok!Köszönöm a válaszokat!:)
2010. júl. 13. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!