Szerintetek a nővérem rosszul neveli másfél éves kisfiát?
egy éves kora óta nem alszik éjjel szinte semmit, fent van, hol itatni kell, hol etetni, hol csak sír...
most 19,5 hónapos a drága, és én sokszor lakom náluk, a házukban, szóval tudom, hogy mennek a dolgok.
a kisfiú ha éjszaka kel 3x-7x, reggel kel 5-6 között, ritkább esetben fél hétkor. Utána 9 után alszik kb.3 órát. aztán alszik még 4-5 körül 30percet-1 órát.
eközben nem mennek levegőre, alig viszi ki sétálni, vagy ilyesmi. Én már mondtam, hogy szerintem többet kéne levegőre vinni, és kevesebbet altatni.
de szerintem a nővérem akkor érzi jól magát, ha a gyerek alszik.
amúgy van kertjük, de ott alig van fa.
na nem tudoms
szerintetek mit tanácsolhatnék neki?
És ha nincs fa, akkor nem lehet kivinni a gyereket ? :)
Ne csinálj semmit, majd előbb utóbb csak rájön magától is, hogy jobban-könnyebben alszik az a gyerek, ha néha a levegőn is elfárad.
Arról meg, hogy akkor érzi jól magát a nővéred, ha a gyerek alszik, hát, éjjeli 6-7-szeri kelés mellett elhiszem, hogy a nap minden pillanatában zombi, és marhára nincs kedve sétálni. Az éjjeli kelésekre kellene valamit megpróbálni, nem tudom, a homeopátiával hogy áll, esetleg egy próbát megér. De a 6-7 kelés egy ennyi idős gyereknél már horror.
én kiszoktam vinni sétálni, de az nem megoldás, hogy csak én viszem ki!!
annak a gyereknek kell a levegő, hát akkor hol mozogjon szegénykém!!
minden homeon túl vannak most a citromfű tea következik
férje sokat segít neki, sőt... de ő nem tudja ezeket a "szabályokat"
én meg nem igazán beszélek vele, mindig olyan mogorva
van, hogy 3 napig ki sem viszi.
és persze, ne foglalkozzunk más dolgával, de én nem vagyok idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!