Szembesült már valaki olyan "váddal", a szűkebb család részéről, hogy azért hisztis a másfél év körüli gyereke, mert ő rosszul neveli?
igen... anyósomtól hogy nagyon szigoru vagyok.
De! nevelni nekem kell ha én nem teszem senki nem fogja megtenni helyettem a mamának az a dolga hogy örömteli dolgokat adjon biztositson neki és csak minimálisan fegyelmezze inkább csak rászóljon mig én adott esetben büntetem is.
nem úgy mondta hogy azért hisztis mert te vagy te -.... hanem azt hogy túl kemény- is- vagyok vele ... de sajnos muszáj néha elkapni a grabancát ha megérdemli
Öhöm.
Azoktól lehet ezt várni, akinek vagy nincs tapasztalata gyereknevelés terén. Vagy sajátját nevelés helyett katonai kiképzésben részesítette,
vagy már elfeledte ezt az örömteli időszakot.
Igen! Nem hiszem, hogy nevelés kérdése...
Legalább is nem úgy nevelem, mégis az!
Ó én cifrábbakat is kapok:) más témában is, bocsánat megosztom: Szegény gyerek még annyira kicsi, hogy az anyukájának nem lenne szabad egyedül hagynia pár órára sem.
(elmentünk apával moziba, 13hónap után "kijöttem" a lakásból, és anyósékra bíztuk a kicsit, anyósom máris lelki-törést diagnosztizált a gyereknél, pedig el sem mentünk akkor)
Hát igen 13hónapos, önfejű egyénisége van. Ha valamit nem tehet meg, mert mondjuk a gyümölcshámozó kés nem egészséges nyelés közben, akkor földhöz csapja magát. Én felállok, és otthagyom. Na a szegény gyerek nem törődnek velétől a hagytad, és elkényeztettedig minden volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!