2 honapos tápszeres babával miket kostoltathatok már?
Figyelt kérdés
Barackot szereti!2008. aug. 5. 13:33
11/14 A kérdező kommentje:
kb 10 évvel ezelőtt 2 honapos kortol voltak a baby ételek
2008. aug. 7. 21:19
12/14 anonim válasza:
miért kellett lepontozni? igenis régen hamarabb akptak mindent a babák és sokkal egészségesebbek voltak meg ellenállobbak.inkább azokat pontozzátok le akik a pici babájuk áételét mikrozzák és 2-3 évesen nem tudják mitől beteg a babáuk.mer sajnos vannak olyanok akik ezt enm fogják fel. én a saját ételemet sem mikrozom nemhogy a babáét.na tessék lehet megint lepontozni. egyébként a barátomat mindentől óvták és most szenved azallergiátol engem meg semmitől(prsze határokon belül) és még csak korházban sem voltam soha a szülésen kivüll,háziorvosnál is csak 3-4 szer
13/14 A kérdező kommentje:
akik lepontoztak azok az eu-s anyukák.én régimodi vagyok ez van:figyu én mikrozom a kaját gáz?
2008. aug. 8. 15:34
14/14 anonim válasza:
szeirntem inkább melegitsd.nagyoon-nagyon káros. nekem azt mondta anyosom aki éveken keresztül ezt tanulta hogy aannyi a különbség a mikrozott és nem mikrozott étel között mint az élő és halott ember között. én még magamnak sem mikrozom nemhogy a babonak.én beleállitom forro vizbe és pár perc alatt átmelegszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!