Tápszeres babával hány hónapos kortól kóstoltathatok húst? Meddig tartson a kóstoltatás, mikortól kaphatja nagyobb mennyiségben, mennyiben?
Figyelt kérdés
6,5 hónapos babám már nem igazán lakik jól a sima főzelékkel, talán ha husival kapná...2009. aug. 26. 18:42
1/6 anonim válasza:
Már nyugodtan adhatsz neki,mi is eszünk husis kajcsit,6,5 hós,anyatejes.
2/6 anonim válasza:
Én 4 hónapos korától adtam neki. Minden nap tegyél a főzelékébe husit, mert neki már a fehérje szükségletét nem fedezi a tápszer rég óta.Először 2 mokkáskanálnyit tegyél a kajcijába, utána már adhatsz többet is. De ezt nektek nem mondta el védőnő vagy orvos?
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi "doktornénink" nagyon nem közlékeny, újszülött korában tájékoztatott minket szóban "mindenről", persze hol volt még akkor a hozzátáplálás... Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 26. 20:08
4/6 anonim válasza:
A mi kislányunk 6 hónapos, és már egy hónapja adok neki husis főzeléket, nagyon szereti, és kielégíti. Napi kajálása, reggeli tápszer (sajna két hetes kora óta tápszeres), tízórai gyümölcs, ebéd húsis főzelék, uzsi tejpép, vacsi tápszer.
5/6 anonim válasza:
Én 5 hónapos kortól kezdtem husit adni, először üvegeset, amiben ugye elég kevés van. Majd 6 hósan már a leveskéből szedtem ki neki a husit (kis csirkemell kockákat dobtam bele a levesbe) kb. 5-6 darabot, répával és krumplival összepépesítettem és vízzel higítottam, később levesnek a levével. 7 hósan már egy kis durumtésztát, sovány husival (csirke, pulyka vagy sovány sertés)pürésítettem, majd krumplipürét is adtam husikával, rizsel. Lassan-lassan szépen mindent. Sima sütőtökpürébe is tettem husit, meg rizst is, hogy laktatóbb legyen. Próbálj ki mindent, ami a korosztályának megfelelő természetesen. Jó babázást!
6/6 anonim válasza:
6 hónapos kort amint betöltötte bevezettük a csirkehúst, 6 és fél hósan a pulykahusit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!