Lányok! Van aki nem kap Gyedet, mert nem volt meg a munkaideje? Hogy tudnak így megélni?
Február óta-mióta befejeztem az egyetemet keresek munkát. Minden állásra jelentkeztem még takarítónőnek is elmentem volna, de semmi... Most a munkaügyi központ tanfolyamán tanulok, az is munkaviszonynak számít, de ez csak 4 hónap. Férjemmel minél hamarabb szeretnénk gyermeket, ha nem lesz meg az 1 év akkor is, de addig is keresgélek. Hátha idén változik valami munkaügyben
Szebb jövőt!
Szia!
7 hónapos a gyerekem,úgyhogy nemsokára lejár a gyesem.Hogy utána mi lesz???Passz.Páromnak is egyre kevesebbet fizet a munkaadója,már ott tartunk hogy havi 50.000-ért jár dolgozni.Nem épp így terveztük.
Én is egy tanfolyamot végeztem a munkaügyin keresztül,mikor kiderült hogy terhes vagyok.Hozzáteszem,elvileg spontán nem tudok teherbe esni.
Ez után jött a következő "pofon":munkaviszonynak számított a tanfolyam,de ha a gyedről van szó,akkor nem.
Élünk valahogy.Spórolunk ahol tudunk.Csak sajnos már nincs sok ötletem,hogy min spóroljunk.
Kitartás!!!!!!!!!!!
Hát látom sajnos más sincs jobb helyzetben. Akkor viszont megpróbálok a föld alól is munkát keríteni, mert akkor a munkaügyi központ kilőve... Az a baj, hogy én is jelentkezem már szinte mindenre és még így is semmi. :((
Az a vicces hogy azt mondják, hogy minél előbb szüljünk de lehetőséget nem nagyon adnak rá. :(
Kitartást kívánok mindenkinek és eldöntöttem hogy ez egy jó év lesz, úgy hogy pozitívan állok a dolgokhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!