Aki csak gyest kap babája megszületése óta, hogyan tud megélni belőle?
Hál istennek Én még Gyeden vagyok, de szerintem sehogy nem lehet a gyesből megélni, tényleg elszomorító...:-(
Pedig Én annyira szeretnék itthon maradni majd a kicsikémmel...de kizárt, hogy a férjem fizuja+gyes elég legyen majd...
Már hogy ne lenne, hogy valaki csak gyest kapjon az elejétől fogva. Oké, ott az egyszeri anyasági, de hát azzal az ember kitörölheti magyarán mondva.
A sógornőm is úgy szült, hogy előtte még életében egy napot sem dolgozott, gyakorlatilag az iskolapadból ment szülni, miért járt volna neki tgyás meg a gyed?
Visszatérve a kérdéshez, én is elképzelhetetlennek tartom, hogy hosszútávon ez úgy működjön, hogy a párod nem keres sokat, legalábbis többet, mint az átlag.
Én is visszamegyek dolgozni, ha a kisfiam 2 éves lesz, pedig nálunk még közel-távol bölcsi sincs, nagyszülők dolgoznak, de kénytelen az ember megoldásokat keresni, mert gyesből bizony megélni nem lehet. Tudtuk, mikor gyereket vállaltunk, hogy mivel fog járni, hogy nehéz lesz majd, de mi vállaltuk, így hát megoldjuk.
Én csak gyest kapok. És megélünk, Apa fizetése nekem gyes+2csp.
Az első mikor született úgy jártam, hogy nem lett meg a bizt. idő... megszűnt a cég, gyesből mentem szülni...
Fenntartjuk a házat, két gyereket, magunkra is jut.
Lanfear gondolom ott apuka azért nem 60-70 ezret visz haza :D mint ahogy a legtöbb családban a csoda szuperbruttósítás után.
Mert aki azt mondja, hogy havi 180ezer az átlagfizetés én azt kötelezném, hogy akkor minden hónapban egészítse ki a mi fizetésünket, hogy elérjük az átlagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!