Van olyan Anyuka köztetek, aki bemerné vállalni, vagy már bevállalta úgy a második babát, hogy tudja, hogy szükösen fog megélni, esetleg anyagi nehézségei lesznek?
Ebben az esetben mi volt a motíváció?
Mi ebben a cipőben járunk a párommal, 2 gyerkőccel már tényleg nehéz lenne a megélhetés.De ha nem lesz testvére a babánknak, a legnagyobb álmunk nem válhat valóra...
(étel, pelenka, ruha természetesen lenne a gyerekeknek, de magunkra szülőkre már nem nagyon telne, és "drágább "kajákra se.)
Ha a babának és a nagy tesónak is mindenre telik majd,csak ti szülök magatokon spóroltok,akkor miért ne!
Mi is magunkon spórolunk,már jó a kínaiban vett edzőcipő,nem kell 20ezerért a legmárkásabb mint a gyerekek születése előtt!Nem járok műkörmöshöz sem(legalább nem karmolom meg őket),szórakozni sem nagyon járunk el,de mondjuk kedvünk sem lenne,és nem is hiányzik!Ha kicsit kettesben tudunk lenni már az is nagy öröm! :)
Jelentem ezek ellenére is maximálisan boldogok vagyunk a gyermekeinkkel!
Mikor megfogant a kisfiam,nem volt kérdés,hogy megtartjuk!Mindig is szerettem volna testvért a lányomnak,talán azért is mert én egyke voltam/vagyok....és sajnos mi sem élünk majd örökké ,de jó tudni,hogy ők akkor is itt lesznek egymásnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!