Hogy szoktassam le 6 hónapos kisfiamat arról, hogy a fütyijét húzgálja pelenkázás közben?
Még a pelus levétele előtt adj a kezébe kis játékot, vagy vmi neki való tárgyat. Így talán elterelődik a figyelme és leszokik róla.
De miért csinálhatja? Fájhat vagy viszkedhet neki? Vagy egyszerűen csak szeret pelus nélkül lenni?
de jó fej! :D
szerintem hagyd néha pelenka nélkül, hogy kedvére húzgálhassa. akkor nem pelenkázás közben lesz majd kanos.
Aranyosak vagytok, köszönöm a gyors válaszokat! Igen én is ezzel próbálkozom, hogy adok a kezébe valamit mielőtt leveszem róla a pelust, de ha kipottyan a kezéből már ott ott is van a keze. Erre még nem gondoltam, hogy hagyjam néha pelus nélkül, majd megpróbálom:-)
Szerintetek nem ártok azzal, ha nem engedem? Vagyis mindig azt mondom, hogy nem szabad és elveszem onnan a kezét? Nehogy valami baj legyen később a felfogásával a szexualitást illetően... Ettől félek.
Enyém is huzigálta, nyújtotta állandóan.
A lányom meg folyton a punciját vagya a hasát kaparássza a pelenkázón, 10 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!