Hogyan szoktassam le? Adtok tippeket? 18hós kicsim nagyon rugdos, pl. pelenkázás közben. Harap, de szinte kitépi a húsom. Ha rászólok kinevet. Segtsetek, fáj amit csinál.
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 20:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit harapd vissza, persze ne ugy, hogy "kitepd a husat", de annyira, hogy megerezze, milyen kellemetlen ez. S kerdezd meg tole, hogy ez neki vajon jolesett? Mert neked is faj.
2/6 anonim válasza:
Szerintem meg ne add neki vissza, mert akkor azt fogja hinni, h ha neked lehet, akkor neki is. Ha megharap, kezdj el "sírni", h megvígasztaljon. Mondd neki, h ez neked fáj és nem szabad!! (gondolom, ezt mondod is..)
Az én 18 hós kislányom is harapott 1 hónapja, a védőnő és néhány anyuka mondta, h nem kell izgulni, ki fogja nőni és tényleg nem harap már. egyet nem szabad nevetni és jópofának tartani, mert akkor nem fogja abbahagyni.
Én mindig sírok, ha fájdalmat okoz nekem és akkor egyből hozzám bújik. Na olyankor meg is dicsérem a kiscsajomat.
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg, ha "sirni" kezdessz, azt jateknak veszi es tovabb harap.
4/6 anonim válasza:
nekem úgy szokott le hogy szájon vágtam lendületből. Nem direkt hanem mert úgy megijedtem és amikor hátulról belém harapott és automatikusan odacsaptam. De többet nem jutott eszébe. Korábban meg mindig úgy néztem ki mint akit agyonvertek.
5/6 anonim válasza:
15 hósom mellbe meg gyomronrùg a pelenkázón. Van amikor ugy idegből. Na én akkor jól megfogom a bokáját egy kézzel, és emelem a lábát, törlöm a fenekét, mint mikor ujszülótt volt. Szigoruan nézek és ennyit mondok: fejezd be a rugdosast, mert nagyon fáj! Erősen fogom a bokáját és nem engedem szabadulni, mig ugy nem gondolom. El szokott kezdeni nyöszörögni, mert látja, hogy komoly vagyok és nem bir szabadulni sem, abba is hagyja mindig. Ne engedd, ez egy igen rosdz szokásuk! Engem akkor kezd mindig harapni, mikor elkezd unatkozni. A te babád nem? Csak ugy belédharap spontán? Nekem mindig akkor, mikor már unja ott a földön és abban a szobában velem. Indul a kinlódás és pl combon harap. Azonnal szólok rá , hogy hagyja abba a harapást, megfogom a kezeit és szorosan tartom. Mostmár egyre ritkábban teszi.
6/6 anonim válasza:
a 2. válaszolóval értek egyet. Tapasztalatból írom én is, hogy amikor megharapott a babám, akkor mondtam, hogy fáj, csúnyán néztem és elsírtam magam. Ezen úgy meglepődött, hogy egyből megölelt. Azóta sem harap. Most 19 hós a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!