Hogy szoktassam rá a vízivásra?
Egyszerűen nem hajlandó a sima vizet meginni, már nem szopizik 8 hónapos lányom.
reggel este tápszert kap.
Már nem tudok mit kitalálni, gyümölcsöt facsarok neki, ezt nagy nehezen megissza
Folyamatosan próbálkozz a vízzel! Pohárból is, hátha így megtetszik neki,
Az én lányom másfél éves koráig csak a gyümölcslevet volt hajlandó meginni. Ha megérezte, hogy vizet kap, már fordult is el, köpte ki a cumisüveget. Amikor elkezdtük a poharazást, csak vizet öntöttem bele, azzal gyakoroltunk.
Persze, hogy nem tetszett neki! :)
De folyamatosan próbálkoztam. (Néha a cumisüvegbe is ezt tettem, próba-szerencse alapon.)
Aztán nem tudom, mi történt vele, de egyik nap ismét kipróbáltam, hogy a cumisba vizet öntöttem. Jóízűen MEGITTA!! Na azóta gyümölcslevet nem hogy nem ivott, de még látni sem látott. Totál rászokott a vízre, hál' Isten! :-)))
jaj de jó, akkor van remény:)
én is hígítom, de észreveszi a kis piszok néha és köpi is ki.
Akkor próbálkozom folyamatosan
Már attól féltem elrontottunk valamit :D
1.vagyok.
Természetesen én is vizeztem, hígítottam a gyümölcslevet, de nem tudtam átvágni a gyereket.
Ha a szokottnál több volt benne a víz, már nem itta meg.
Úgyhogy nálunk a fokozatosan emelem a víz adagot eljárás nem vált be. :)
De kinél hogy... Próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!