Hogyan szoktassam hozzá a zajokhoz 3 hónapos babámat?
Hagyni kell sírni. Az első fiamnál kínosan ügyeltünk a csendre alvásidőben, eredménye, hogy a mai napig (7 évesen) képes felébredni arra, hogy a lakás másik végében lévő konyhában nyikordul a hűtőajtó.
A kisebbik úgy született, hogy a szomszédban építkeztek, csukott ablaknál is borzalmas zajok voltak, eleinte sírt, aztán megszokta, hát mellette porszívózni, zenét hallgatni is lehetne, mert arra sem ébred fel.
Hát persze, mindenkinek telik bejárónőre.
Nálunk is ez a helyzet, csak már majdnem 2 éves a lányom, gyakorlatilag születése óta úszik a lakás. Nálunk a férjem elmegy vele sétálni, a babakocsiban mindig elaludt, sosem sírt. Most meg játszótér van, addig tudok takarítani. Ha nem próbálja ki a férjed, sosem tudja meg, sír-e a baba séta közben.
Hagyjam sírni a rémült babámat? Mert ugye a zajoktól azért ébred föl mert megijed. Nem hagyom! Annyit nem ér a takarítás.
Füldugó? Egy babának? 1. Szerintem nincs is olyan pici méretben. 2. Tuti nem aludna, ha valamit a fülébe gyömöszölnék.
Bejárónő? :) Örülök, hogy neked telik rá de nekünk esélytelen. Ráadásul elég ciki is lenne mivel alig 40m2 a lakás.
Az, hogy lehet sírna a baba ha párom elvinné sétálni valószínüleg csak kifogás. Lusta. Rá ebben nem lehet számítani... :(
Más ötlet?
Nálunk a rádió szól éjjel-nappal a szobájában.Éjszakára lejjebb veszem a hangerőt,épp csak hallani.Védőnő tanácsolta,mert a lányom is mindenre összerezdült,megriadt és sírt.Anyumnak mondtam,hogy mit tanácsoltak;erre kiderült annak idején én mellettem is szólt éjjel-nappal a rádió,a gyerekorvos tanácsára.
Ma már szépen alszik,nem is riad meg annyit mint előtte.Most 3hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!