Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam hozzá a...

Hogyan szoktassam hozzá a zajokhoz 3 hónapos babámat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos de már egy koszfészek a lakásunk. Ha ébren van akkor folyton vele kell foglalkozni mert különben sír. Nem akar egyfolytában ölben lenni de szórakoztatni kell. Így amikor ébren van nem tudok se főzni, se takarítani. Az elalvással nincs gond, ha leteszem pár perc után alszik is. De minden apró zajra rögtön felébred, nem tudok semmit sem csinálni, hiába csukom be az ajtaját akkor is fölébred rögtön ha pl megnyitom a csapot. Születése óta ilyen. Hogyan lehetne ezt megváltoztatni?? Párom a szabad napjain néha elmosogat amíg én a babával vagyok de ennyi. Mondtam már neki, hogy vigye el sétálni amíg én kitakarítok de ara nem hajlandó mert mi van ha sírni kezd az utcán. :s Igazából az lenne a jó ha nem ébredne fel a zajokra és akkor nem lenne semmi gond. De hogyan szoktassam hozzá??
2011. nov. 10. 00:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Gondolod ha babazenére nem alszik el akkor a rádióra el fog? Szerintem nics különbség. Amíg valami zaj (a rádió is zaj) van körülötte addig el sem alszik...
2011. nov. 10. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
41%
Minek irtad ki a kerdest, ha minden tanacsot elutasitassz???
2011. nov. 10. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A bejárónő csak egy ötlet volt. Nem írtad le az anyagi helyzeted sem hogy ennyire kicsi a lakás. Azért a nulla százalékban hasznos pontozásomat köszönöm minden jólelkű embernek. Hiába, akiknél csak a gyanú is felmerül itt a gy.k. - n hogy valószínűleg gazdagok, azokat mindjárt jól lepontozzák. A jól bevált magyar szokás.
2011. nov. 10. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed, hogyan szoktasd hozzá a zajhoz, miközben minden olyan tanácsot élből elutasítasz, ami zajjal jár...de ha te azon vagy hogy ne legyen zaj, mégis mihez szokna hozzá és hogyan?

Nincs más megoldás. Ha meg akarunk szokni valamit, akkor azt a valamit nem kerüljük el, hisz akkor értelme sincs az egésznek. Nagyon jó ötleteket kaptál.

2011. nov. 10. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is te vagy az kérdező, aki nem akar semmit kipróbálni, csak siránkozik. Honnan tudod, hogy nem alszik el babazenére, pl. Próbáltad?
2011. nov. 11. 07:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Na kipróbáltam babazenét is. Nem volt hajlandó elaludni amíg az szólt... Kipróbáltam rádióval, az eredmény dettó...

Próbálgattam óvatosan, hogy van-e olyan zaj amire nem ébred fel. A mikró búgása és csipogása nem zavarja. A teafőző se.A hajszárító se!

Viszont a hűtő cuppanása és a vízcsap zúgása azonnal felébreszti. Mitől van ez??

2011. nov. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!