Már most is mínuszban vagyunk a kártyán, más is van így, mivel tudnánk spórolni?
ügyes vagy.sajnos ezt is meg kell tanulni.engem annak idején a kényszer vitt rá a sporolásra mert csak párszáz forint volt egy napra amit elkölthettem.ma már sokkal jobb a helyzet,de mindig sporolni kell.
az egyik válaszoló voltam.(apa vásárol be nálunk)
Szióka!
Nagyon hasznos dolgokat tanácsoltak az előttem írók!
Én például a kaján spórolok,úgy hogy 2-3 napig esszük ugyanazt.Most például főztem egy nagy fazék bablevest és abból három napig eszünk.De általában 2 napra főzök.Amikor kisebb volt a babám és nem ette a mi kajánkat akkor neki készítettem (szintén 2 napra)valami egyszerű főzeléket.Mi spórolunk a peluson,mert a netről rendelek 100db-ot 3200ft-ért.Egyáltalán nem folyik ki belőle semmi.Nekünk is van lakáshitelünk és 2 gyerekünk,most jön a harmadik.De az autónk az elég régi,már néha többet toljuk mint amennyit magától megy!De ha elromlik akkor nem lesz másik(egyenlőre).A városba pl.soha nem használjuk(csak sztájk esetén),inkább csak ha a szüleimhez megyünk akkor.
A vizen is tudsz spórolni,úgy hogy a fürdővizet(pl.a babáét)összegyűjtöd és azzal öblíted le a wc-t használat után.Ha az ember mindenre odafigyel egy kicsit akkor ezreket lehet havonta megspórolni!
köszönöm, hogy még írtok/írtatok
Igen kedves utolsó valószínű igazazad van, hogy valami most nagyon viszi a pénzt. A gyerek előtt, pár éve havi 100 ezerből éltünk ketten, albérletben, magas rezsivel és mi is spóroltunk, sokat gondolkodom, hogy miben volt más az a helyzet. És ti hogy tudtok spórolni?
Olvasgattam hogy a kaján spóroltok.... jó nektek:( Én sajnos nem tehetem mert cukros lettem terhesség alatt és sajnos meg is maradt. Tehát én a kaján nemtudok spórolni!! Hetente kiszámoltam csak a kajálások közötti nassolnivalóm 5 6 ezer ft:( És még nem beszéltem a három fő étkezésről. Napi hatszor kell ennem és ez terhesség alatt is így volt. 30 éves vagyok a családban senki nem beteg csak én:(( Nagyon szomorú vagyok mert semmire nincs már pénzem a kaján és a gyereken kívűl aki 3 hónapos és rajta sem szeretnék spórolni. Kivagyok már teljesen mert ezelött nem volt gond a kajával bármit ehettem ihattam de most??:( minden egyeben spórolunk . Régi tégla gázos lakásban élünk havonta a fűttés 30-40 ezer ft mert a felét kifele fűtjük és 20 fok van éjjel nappal!!! Este fűttök be amikor fürdetés van mert nagyon fázós a babó. Dolgozom is heti 3 alkalommal és még így sem megy:( nem siránkozom csak nem tudom min spórolhatnék még. Ha nem lennének a szüleim nem is tudom mit ennék!!
Bocsi az Offért de valaki nem tud a kaján spórolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!