Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Régen mivel, hogy szivták a...

Régen mivel, hogy szivták a babák orrát?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18:53, igazad van, én vagyok az, aki 9 hónapig nem használta. egyáltalán. aztán most jött ez a nagy orrdugulás, mélylevegő, és túlestünk rajta. :(
2010. jan. 6. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Én szívom két napota és beszáradt cicafika jön neki. De még hála soha nem volt beteg pedig másfél évesek vagyunk. Még náthásak se. Nekem már ilyen idősen felszórták a fülem mert akkoriban még nem volt ez a hasznos találmány és egy egyszerű nátha ráment a fülemre. Akkoriban sok fület felszúrtak mert rá mennt a betegség.És az enyém nem is fél tőle.
2010. jan. 6. 20:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Persze én sem szívom mindennap,csak ha náthás,de azerintem akkor kell is és az orvos is mindig mondja,ha váladékos akkor szivni.Nem akarok megbántani senkit,de ha náthás valaki nagyon,probálja már meg elintézni fülpiszkával.Ő is kifujja az orrát nem.Szivni kell a szövődmények képzödése miatt.Ez csak az én véleményem remélem nem bántok meg senkit.Szerintem régen is volt erre megoldás.
2010. jan. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!