Hol lehet jó minőségű, akár használt babaruhát venni megfizethető áron? Régen tetszett a teszvesz, vatera, de már ugyanazok a cuccok kerülnek vissza, lassan az van kisebbségben aki tényleg a csak saját gyereke által hordott ruhákat rakja föl
Figyelt kérdés
Épp a hetekben is megjártam ezzel és most megfogadtam, hogy nem vásárolok ott, maximum ha meg is tudom majd nézni.2011. okt. 18. 07:58
1/4 anonim válasza:
A Keleti és a Blaha között van egy Háda gyerek használt ruha üzlet. Nagyon jó ruhák vannak, akad olyan is, ami nem használt. Jó minőségű, nekem jobban bírja a strapát, mint sok új és ismerőstől kapott,és jobban is néz ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Attól nem is lakom messze, kb. tudom, hogy hol van. Árban az mit jelent, pl. ha veszek neki 5-6 body-t? Vagy súlyra van meghatározva az ár?
2011. okt. 18. 08:35
3/4 anonim válasza:
Szia! Azt a hádát én is ismerem. Tényleg jó. A bodyk olyan 4-500Ft körül vannak, de hogy őszinte legyek, annyiért újat is kapok a tescoban, és az sem olyan rossz minőség. Igaziból lassan már meg sem éri használtam venni a ruhákat. A turiban múltkor is alig találtam ruhát a gyereknek, és ráadásul, ha sokat veszek, pl 4-5 bodyt, akkor ha kicsit körbe nézek, akár újat is kaphatok annyiért.
4/4 anonim válasza:
Azért nézz be, én kocsival bejárok néha, mert tök jó cuccokat ki lehet fogni, A bodyk lehet drágábbak, de sok más van, ami olcsó azért és tényleg jól néznek ki. Sokan járnak oda és mindig újul az árukészlet. Ha ott laksz, megéri benézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!